Mi a megoldàs ebben az esetben?
Uhh hat en ugy tudom a mentő nem all meg "leadni" a gyereket, de nagyon kivancsi lennek kreativ otletekre.
Nalunk, nagyi innen 3oranyira, apa gyakran vidéken en meg otthon a ket es fel evessel aki 3ora alatt jott elso fajast kovetoen, mint egy gyorsvonat.
Lehet mi 'idekoltoztetjuk' anyost az uccso pár hétre, mert bennem is nagy ezzel kapcsolatban a félelem
A mentő még a gyerekeket se fogja magával vinni, csak téged és a csomagokat. Javaslom egyeztessetek a nagyival és mikor te hívód a mentőket, ő a taxit fogja hívni és menni hozzátok, hogy vigyázzon a gyerekekre.
Jobb megoldás nem nagyon van erre a helyzetre.
Kizárt, hogy a mentő elvigye a gyerekeket.
De neked miért kell mindenképp mentő?
Értem én, hogy félsz meg minden. Első gyereknél én is mentőt hívtam, mert idő előtt repedt a burok és mint a Niagara folyt el, de a te esetedben vagy az marad, hogy taxit hívsz és előbb leadod a gyerekeket. 20 percnél gyorsabban a mentő se ér be, mert ha nem élet halál, normál tempóban mennek.
Vagy B verzió: hetekre oda költözteted a nagyit, akármilyen kellemetlen (neki).
Nekem szerencsém volt, épp itt volt a nagyi, amikor elkezdődött a másodikkal, de egyébként az volt a terv, hogy riasztom őt és a férjemet is és amint valamelyik ide ért, én indulok és a férjem később jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!