Méhnyakrákom van? Mi lesz a gyerekeimmel?
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor ajánlok egy jó kineziológust. Nekem tesómék autóbalesete után volt olyan félelmem az autóban, hogy konkrétan 3-4 évig egyátalán nem is vezettem, utasként is csukott szemmel- és iszonyúan rettegtem. Engem kikezelt ebből egy kineziológus, már több éve újra vezetek és semmi gond hálistennek.
A tüneteiddel ezek szerint voltál nőgyógyásznál, aki még nem mondott diagnózist? Volt rákszűrés? Eredmény?
Ha kiderül, hogy mégis nagy a baj, akkor meg mindent megteszel a gyógyulásért- ennyi a maximum amit a gyerekeidért tehetsz! Persze remélem, hogy nincs rákos betegséged!
Ennyitől még nem kéne a nekrológodat fogalmaznod...
Nehéz lehet a családodnak,egydzerre két orvost is keress fel, egynőgyógyászt meg egy dilidokit!
Kérdező, az Isten áldjon meg. Mi lenne ha önsajnálat és márírkodás helyett elmennél egy rákszűrésre??? 10 perces procedúra az orvosi rendelőben, majd 1 hét múlva jön az eredmény. És tadaaaam nem kell kétségek között lenni, és aggódni hogy "mivan ha rákos vagyok".
Ezen mi nehéz?
És nekem ne írd hogy nem szólok érdemben hozzá, mert ennél érdemibbet már nehéz lenne írni.
Igazságtalan az élet. Az idióták mindig vérig sértődnek, ha valaki finoman megjegyzi, hogy egy barom...
A 27es semmi rohadt gusztustalant nem írt! Csak nem vagy képes felfogni a lényeget! Sajnáljuk...a családodnak kitartást hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!