Méhnyakrákom van? Mi lesz a gyerekeimmel?
Figyelt kérdés
14. napon pecsételtem, 15. nap semmi, ma megint pecsételtem. 28 naposak a ciklusaim. A menstruációm is hosszú, még a 10. nap barnaztam, a doki szerint az rendben van. De ez a köztes vérzés félek hogy méhnyakrák. 9 és 2 éves gyerekeim vannak, én meg meghalok.2019. okt. 31. 18:17
11/34 A kérdező kommentje:
Nem ért meg senki, köszi a semmit.
2019. okt. 31. 19:16
12/34 anonim válasza:
Mit kell megérteni?? Voltál éves rákszűrésen, vagy csak látogatás az orvosodnál a köztes vérzés miatt? Mert ha ő kiszűrte, akkor vagy rákos...
Nekem is van közti vérzésem, sőt néha terhelésre is szoktam vérezni na akkor most én is írjak ilyen kérdést ki??
Szedd már össze magad!
13/34 anonim válasza:
11: ez itt nem a pszichológusod magánrendelője. Bár nem te vagy az egyetlen, aki összekeveri.
14/34 anonim válasza:
Olyan vagy,mint az egyik barátnőm.Ha fáj a kisujja,neki már kisujjrákja van. Menj el rákszűresre és akkor kiderül,hogy nem vagy rákos. Egyébként az meg sok esetben kezelhető is,ha rendszeresen jár valaki szűrésre es időben észreveszik. De sajnos igaza van az előttem szólóknak. Ez agyi baj inkább
15/34 A kérdező kommentje:
Nekem is szokott terhelésre vérezni, vashianyos vérszegény vagyok, fél év alatt állt helyre a vasam, most tökéletes a vérképem.
2019. okt. 31. 19:26
16/34 A kérdező kommentje:
Nem kérek privát üzenetet, bunkó vagy te
2019. okt. 31. 19:34
17/34 anonim válasza:
Csak troll, ne etessétek már...
18/34 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sokszor beképzelek betegségeket, depressziós pánikbeteg vagyok valószínűleg. Közre játszik apám halála, majdnem a fiam is meghalt pár hetesen. Igen félek a haláltól. Valószínűleg pszichológushoz kell mennem. Senkinek nem merek beszélni erről a problémáról. Pedig szerető családom van.
2019. okt. 31. 20:01
19/34 anonim válasza:
Nagyon sajnálunk, de attól még hülye vagy.
20/34 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy hülye vagyok.
2019. okt. 31. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!