Adjatok tanácsot, mit játsszak a gyerekeimmel?
5(fiú), 3,5(lány)évesek a gyerekek. Tűz és víz a kettő. Az utóbbi időben felügyelt és szabad játék vége, hogy "vér folyik" úgy összekapnak. Semmi se jó. Ha szabályokhoz kötött a játék az a baj, ha szabad játék az a baj. Ha én csatlakozok az a baj, ha nem csatlakozok az a baj. Ha olvasok az a baj, ha nem olvasok az a baj. Ha ennek kedvezek az hisztis ha aznak kedvezek ennek van baja, ha mindkettőt büntetem akkor nekem van nyűgöm.
És a vége, hogy se játék se olvasás se rajzolás se fejlesztés se nyugalom nincs...
Tippek? Külön egyik se akar el lenni, inkább froclizzák a másikat, meg engem...
Feladom. Tudom egyfajta tesó-féltékenység, túl leszünk rajta, de kész vagyok.
Labdázás: túl nagy túl kicsit dobsz, nem te jössz
Teke: nem így úgy, ez cumisüveg nem bábú...
Szerepjáték: az az enyém...
Rajz: az az enyém, nem jól nem jó helyre...
Társas: azt nem is úgy kel, de én akarok nyerni...
Kisautó: nagyon jó labdának...
Kirakó: az az enyém
Olvasnék: ne azt ezt, ne ezt azt, az az enyém...
Zenélős: azzal én akarok, add vissza...
Kint: összetörte a homokváram...
Hehe egyedül nehéz csapatot alkossak... És abból is vita van amikor az apjuk itthon van hétvégén, hogy ki kivel, bár olyankor egy-egy gyerek van akit le kell kötni de az is 5percig működik, mert a kicsi apázna a nagy anyázna, és fordítva...
Káoszosak
Ismerős kisbarátokkal is összekapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!