Méhnyakrákom van? Mi lesz a gyerekeimmel?
Figyelt kérdés
14. napon pecsételtem, 15. nap semmi, ma megint pecsételtem. 28 naposak a ciklusaim. A menstruációm is hosszú, még a 10. nap barnaztam, a doki szerint az rendben van. De ez a köztes vérzés félek hogy méhnyakrák. 9 és 2 éves gyerekeim vannak, én meg meghalok.2019. okt. 31. 18:17
1/34 anonim válasza:
Méhnyakrákod akkor van, ha orvos (vizsgálat után) diagnosztizálta.
Sajnálom a férjedet és a gyerekeidet is, hogy ekkora hipochonderrel kénytelenek együtt élni.
2/34 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, és ha azt mondja hogy minden rendben, akkor nyugodj meg és ne képzelődj. Jobbulást kívánok.
3/34 anonim válasza:
Menj el rákszűrésre, nézess HPVt is.
Amúgy a köztes vérzés inkább hormonproblémát jelez. Arra guglizz rá, pillanatokon belül "összeszedsz" egy jó pajzsmirigyrákot is.
5/34 A kérdező kommentje:
Köszi a sok kedves választ.
2019. okt. 31. 18:53
7/34 A kérdező kommentje:
Minek válaszol aki nem tud érdemben hozzá szólni?
2019. okt. 31. 19:01
8/34 anonim válasza:
Érdemben szólt hozzá mindenki: ne hisztizz és ne viselkedj drámakirálynő módjára.
9/34 anonim válasza:
Ha a nőgyógyász szerint minden rendben, ez inkább hormonális probléma lesz.
10/34 anonim válasza:
Nekem volt ismerősöm, aki 33 évesen meghalt méhnyakrákban. Nem volt gyereke. De ezek a tünetek semmik az övéihez képest. Tényleg gáz vagy, én is sajnálom az egész családodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!