Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van közületek olyan, aki...

Van közületek olyan, aki azért (is) szeretne/szeretett volna minél előbb gyereket, mert utált dolgozni?

Figyelt kérdés
Mert akkor legalább pár évig nem kell bejárni egy munkahelyre. Tudom, az anyaság is kemény munka; de az otthonról végezhető és olyannal foglalkozhatsz, akit szeretsz, ráadásul ez az egész téma érdekel és a legjobb akarsz lenni benne. Vagyis én így képzelem el, csak párom még nincs hozzá :/
2019. okt. 31. 10:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is kétféleképpen értelmezhető ez a dolog. Tehát az első, hogy valaki mondjuk az aktuális munkáját, végzettségét utálja, vagy egyszerűen ezt a szokott 8-4ig munkaidőt, de mondjuk amúgy nem egy lusta ember és az anyaságban ki tud teljesedni. Szerintem van ilyen, bár személyesen sajnos nem ismerek.

A másik példát viszont igen, 2 közeli rokonom van, aki sajnos azért szült, mert utált dolgozni. A gyerekivel sem foglakoztak soha annyit, mint amennyire nekik szükségük volt, ráadásul az egyik példánál a gyerekek már felnőttek, nem is élnek otthon, anyuka viszont azóta is otthon "dolgozik", mert neki egy egész napos munka megfőzni egy ebédet (nincs mindennap 3 fogásos királyi ebéd), meglocsolni néhány virágot (van pár muskátli meg leander), meg esetleg felseperni és felmosni (amit nem csinál mindennap, de ha csinál, akkor sem jól). Valakinek ez is elegendő. De ez inkább embertípus, vannak lusta, önző emberek.

2019. nov. 1. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!