Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ételeket föztetek és...

Milyen ételeket föztetek és fagyasztottatok le szülés elött? Mit érdemes?

Figyelt kérdés
Mi az ami viszonylag jo izu marad?
2019. okt. 26. 13:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
91%
A krumplikat egyesével átmosni én még körömkefével is átmegyek rajtuk, mert nem szeretem ha a földben fő meg. A tojásokat megfőzni. A krumplit, tojást lehűteni, megpucolni. Felvágni a krumplit, a tojást és kolbit. Megfőzni a besamelt (igen, mi így szeretjük), bekeverni a tejföllel, rétegezni, fűszerezni. Igen, ez egy friss császárosnak macerás, időigényes, ha nagyon ügyes vagy, akkor is minimum fél órát kell ott kell állni, pucolni, szeletelni.
2019. okt. 27. 10:33
 32/32 anonim ***** válasza:
91%

Lefagyasztani nagyon is hasznos, és nem csak szülés után, de bármikor. Persze nyilván meg lehet oldani anélkül is, de nagy segítség és megkönnyíti az ember dolgát, akkor miért ne élnénk vele. Három gyerekem van és bizony jól jön a lefagyasztott étel, amikor nincs időm főzni. Kérdezőnek is simán jöhet hasfájós baba, nyűgös,dacos, féltékeny nagytesó, miért ne könnyítené meg magának a dolgot? Meg ha nekiállok rántott hússal koszolni, a logika is azt diktálja, hogy ne csak 5 szeletet csináljak akkor már, hanem egy halommal.

Kérdező szinte mindent le lehet fagyasztani, én csak a krumpliról hallottam, hogy nem tesz neki jót, de itt többen megcáfoltak ezt. Nálunk most lencsefőzelék, zöldbbfőzelék, lecsó, paradicsom szósz, fasírt, húsgombóc, rántott hús, sonkás töltelék, 10 cm átmérőjű kis pizzák, csirkecomb, hal szeletek, gomba- és csirke pörkölt van lefagyasztva.

2019. okt. 27. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!