Van más anya is ilyen helyzetben?
1 éve szültem. Rögtön tejbelövellés után megjelent egy mobilos kemény csomó a bal mellemben ami mindig tele volt tejjel és szinte mindig abból szoptattam. Sose fejtem a melleim. A csomó azóta is ott van abban a bal mellemben. Pedig a szoptatást már fel éve abbahagytam. Májusban voltam uhn ahol azt mondták ciszta. És 9 hónap múlva menjek kontrollra. De azt is tudni kell hogy nem elég hogy tejbelövellés óta ott van és abban a mellben volt a sok tejcsi de még a gyerek miatt folyton azon a bal mellemben is aludtam és éjjel nappal szopta a gyerek lógott neki a szájában. Ugye ki nem fejtem soha. És rögtön 6 hét után megjott a menzeszem is és mégis rengeteg tejem volt. Szóval ilyen hormonális zavar miatt alakult ki a ciszta abban a mellemben?
Mindenesetre a legutóbbi menzeszkor extra érzékeny lett és ezért most elmentem nodokimhoz aki mastodynon cseppeket írt fel és uhra beutalt most novemberre.
Már esküszöm félek lehet baj van?
Miért fájhat ez a ciszta. Kb kedd óta szedem a cseppekktol mintha jobban fájna.
Mivan nagy baj van?
Ráadásul elég fiatal vagyok 21 éves anyuka.
Mik ezek a hormonális gondok és miért van ott az a csomó szoptatás után?
Már hétfőn elkell mennem pszichológushoz úgy szorongok..
Nazzi! Isten hozott!
Amúgy nekem is van azóta szintén a bal mellemben, és amúgy én fejtem is. Szóval semmi köze hozzá. Egyelőre még uh-ra se jutottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!