Voltatok ilyen helyzetben? Rossz anya vagyok?
Nem kéne ott lennie semmiféle túrónak.
Ugye nem krémezed ott is?
Nem vagy
De az én lányomnak sincs semmi ott
A széklet is laza mpzdulattal benyúlkálás nèlkül kijött, ha úgy esett
Túró nincs
Szerintem a kérdező nem tudja pontosan leírni, mire is gondol. Nekem is lányom van, és igenis, úgy tisztítottam Neki, hogy finoman széthúztam a nagyajkakat, nyilván a hüvelyébe nem nyúltam be, de széthúztam, és a nagyajkaknál is megtöröltem óvatosan.
Sőt, anno olvastam a nagyajak-összenövésről. Elég ijesztően hangzott, ezért rákérdeztem a gyerekorvosnál, aki megmutatta, hogy ha finoman szétválasztom a nagyajkakat, és kitörlöm nedves törlőkendővel, akkor ezzel tisztán tartom és így meg tudom előzni a sejtes összetapadást.
A kislányom most 4 éves. Arra tanítottam (most már egyedül törli a nuniját), hogy pisilés után a papírral nyugodtan töröljön be a nagyajkai közé, ne csak a böre felületét, hanem a nagyajkai között is törölje tisztára.
Nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy nem kell széthúzni...ők maguknak sem törlik meg alaposan, hanem pisis marad a nagyajkakon belül a csikló, a húgycsőnyílás és környéke? Nyilván nem durva törlésre gondolok, de azért az túlzás, hogy csak végigtörlöm a combjaim között a nemiszervemet... én személy szerint ennél alaposabb tisztítást igénylek, a kislányomat is erre tanítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!