A mai anyukák miért vannak elszállva maguktól?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, és több ismerősömmel is mondta, hogy ő is ezt tapasztalja, hogy a mai anyukák (mindegy, hogy hány gyerekük van), úgy vonulnak az utcán a gyerekkel vagy babakocsival mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt. Sétálnak át a zebrán, látszik hogy majd szállnak maguktól mert van velük egy gyerek, ordít róluk a beképzeltség. Régebben nem voltak ilyenek a nők, ma meg már azt hiszik, ez már valami, ezzel lehettek valamit az asztalra, hogy szültek. Más is tapasztalt ilyen? Miért lehet ez?2019. szept. 25. 05:42
31/32 anonim válasza:
Én most itt ülök felpolcolt lábakkal egy viszonylag enyhe légúti fertőzéssel, ami így is gyengeséget, fejfájást, hőemelkedést okoz, és meg van dagadva mindenem. Ülök, és sajnálom magam, és ha eszembe jut, hogy ebben az állapotban nem hogy fel kéne kelnem, de le se ülhetnék, mert a gyerek mondjuk nem beteg, vagy nagyon is beteg... akkor az jut eszembe, hogy le a kalappal mindenki előtt, aki bírja és csinálja. Sajnálom, kérdező, hogy nem ezt akarod olvasni, de minden szülőnek van mire büszkének lenni, és különösen az anyáknak. Nem az a probléma, hogy valaki hogy vonul át a zebrán :) Probléma akkor van, hogyha nincs annak az anyukának más teljesítménye, örömforrása az életben, és a növekvő gyerekére csimpaszkodik, és felnőttként sem engedi el, érzelmileg zsarolja, nem hagyja békén, mert hogy neki nincs más boldogsága rajta kívül... na, ez baj, ehhez viszont neked az égvilágon semmi közöd, ez csak a családra tartozó probléma. Szóval szimplán csak frusztrált vagy :)
32/32 anonim válasza:
Még szerencse, hogy minden gyerektelen szépen, lehajtott fejjel, szerényen megy át a zebrán😀
Ez marhaság. Nekem is van olyan ismerősöm,aki mióta gyereke van, biztos benne, hogy nála van a bölcsek köve és fogalma sincs az életről annak, aki nem szült, de én azért annyira nem vagyok bátor, hogy egy piros lámpánál komplett személyiségelemzést végezzek. Ez enyhén szólva túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!