A mai anyukák miért vannak elszállva maguktól?
És ezt mind abból lehet látni, hogy átmennek a zebrán... Micsoda dolog ez, kérem.
Áruld már el, hogy kell úgy vonulni, mintha én találtam volna fel a spanyolviaszt? Mert engem speciel zebrán átkelés közben nem az foglalkoztat, hogy fennhordjam az orrom, hanem csak az, hogy mindhárman átérjünk az úton.
Ez egy ostoba provokatív kérdés.
Mégis hogy állapítod meg valakiről, hogy el van szállva magától, abból, hogy átmegy a zebrán, te nagyon értelmes?
Amúgy aki beképzelt, az gyerek nélkül is az (volt), aki meg nem, az gyerekkel sem az. Nem -mai- anyák vannak, hanem emberek. Meg 20 éves is azok voltak.
Most szültem, de nem vagyok elszállva magamtól... Sőt beismerem hogy egy csomó mindent meg kell kèrdeznem mert nem adták a tudást a gyerekkel.
De igenis büszke vagyok a gyerekre. Lehet azzal jönni hogy "szülni nem nagy teljesítmény" de ez nem feltètlen igaz. Èn is úgy tudtam hogy nem lehet termèszetesúton gyerekem, ès egy pokol volt mikor ez kiderült. Ennek ellenère itt van, megszenvedtük, mert majdnem ott maradtunk mindketten a vègèn....
Hadd lehessek boldog ès büszke erre anèlkül hogy elítèlnènek.....
15.de ha azebrán átmész hajtsd le légyszi a fejed, mert ha véletlenül körbenéznél, mielőtt átkelsz, még azt hiszik rólad, hogy beképzelt vagy és fennhordod az orrod🤣
Persze azt nem tudjuk meg a kedves kérdezőtől, hogy miből látszik egy zebrán átkelőnél, hogy ő szrta a spanyol viaszt...
Szegény 65%-osnak senki nem akarja lájkolni az ocsmány fotóit, vagy nem tudom mire fel ez a nagy dünnyögés. Azért azon kívül is van ám élet, próbáld ki ;)
Te vajon mit tettél le az asztalra ennyi ésszel? Idegen emberekkel puffogni a gyk-n az nagy teljesítmény mi?
Óóó ha a frusztráltság fájna.
Egy emberen látszik az, ha beképzelt, és hogy fennhordja az orrát...
Ahogy írta itt valaki, nem arra kell büszkének lenni hogy tudott dugni, hanem arról kellene, hogy értelmes embert tudjon nevelni 20 év múlva a gyerekből. De ezek szerint itt mindenki felsőbbrendű, akit fel tudott valaki csinálni :)))
És mindenki frusztrált, akit még nem csináltak fel??? 🤣
Figyu, szóval honnan látszik az, hogy a gyerekre veri magát a zebrán átkelő?
Igen, látszik. És miből gondolod, hogy gyerek előtt nem volt ilyen? miért vonsz egyből párhuzamot a szülésével? És azt vajon honnan tudod, hogy milyen embert farag majd a saját gyerekéből?
Nem, nem gondolom magam felsőbbrendűnek, te viszont egy rakás hülyeséget hordasz össze, de neked nyilván ez a teljesítmény.
Látom frusztrált childfreek megint rohadtul unatkoznak, és felszabadultak a gyerekvállalás témakörben.
Nem megy valami gagyi valóságshow a TV-ben amit bámulhatnátok? Dolgozni esetleg?
Egyértelműen a kérdező saját fruszrációja nyilvánul meg az ítéletalkotásaban, és nettó barmság, amit ír, de most ettől elvonatkoztatva reagálok.
Kisbabás anyukaként éjjelente 5-ször kelek, hónapok óta csillagokat látok a fájdalomtól minden egyes szoptatáskor, vagyis úgy napi 10-szer érzem úgy, mintha épp levágnák a mellbimbómat, egy síró, figyelmetkövetelő kis lény ellenében kell elvégeznem minden teendőmet és közben még azt is el kell viselnem, hogy mások rossz szemmel néznek rám, ha a krv@szűk jardán babakocsit tolok, síró gyerekkel bevásárolok, vagy neadjisten átmegyek a zebrán (lásd a kérdezőt). Az a helyzet, hogy ezek után én igenis büszke vagyok magamra, hogy még nem bolondultam meg. Ha ez nem teljesítmény, akkor mi az?
Pedig simán lenne okom rá hogy olyan keserű és másokat cs.sztető ember legyek, mint amilyennek te tűnsz, kéredező. Talán elkezdhetnéd te is értékelni magad és másokat, egy parányit jobb lenne a világ, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!