Miért vannak így elszállva maguktól a kondisok?
pont azért, amiért sokan meg a kondisokat tartják kokszos köcsögöknek :D
mindenhol vannak előítéletes emberek.
Az emberi természet alapvetően ilyen.
Minden ember úgy van beállítva hogy keres valamit amiben ő a jobb és az alapján maga alá kategorizál mindenki mást.
Nem mellesleg nincs olyan hogy "a kondisok", manapság már szinte minden átlag ember jár valamilyen szinten edzeni, sportolni.
Hol mindenhol? Én nem hallom. Nekem van olyan “kondis” ismerõsöm, aki mániákusan ūzi ezt és büszke rá, közösségi oldalon közzéteszi. Ennek ellenére nem néz le másokat.
Szerintem aki természetébõl adódóan arrogáns, az mindig talál rá okot, hogy lenézzen másokat, legyen az kondi vagy tudás, ismeretszerzés szakterületeken, vagy anyagiasság, stb.....
Szerintem a két dolog nem egyeztethető össze egymással. Ha egy ember bunkó és lenéz másokat , akkor is lefogja nézni, ha esetleg nincs kigyúrva vagy nem néz ki jól.
Például ahova én járok néha edzeni ott az emberek 90 %-a attól függetlenül , hogy izmosak , nagyon segítőkészek, motiválóak, aranyosak.
Egyébként , akiknek kidolgozott testük van legyenek is büszkék rá hogy elérték mert nagyon nagy akaraterő és kitartás kell hozzá , aki pedig azok után , hogy elérte a kívánt alakot másokat kezd el kritizálni ahelyett , hogy egyszerűen csak magára lenne büszke azt az embert csak sajnálni lehet , ugyanis lehet hogy külsőségekben a topon van , de belső tulajdonságai mégsem teszik olyan értékessé és az ilyen ember sosem lesz igazán boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!