Melyik név a szimpatikusabb nektek?
Figyelt kérdés
Nem sokára szülök, de még mindig nem vagyunk 100%ig biztosak melyik nevet kapja a lányunk. Két olyan név tetszik mindkettőnknek, amit manapság már nem szokás adni, de a "divatos" nevek egyrészt nem annyira illenek a vezetéknévhez, másrészt nem tetszenek. Először a Renáta volt tuti befutó, mindkettőnknek tetszik és nagyon illik a vezetéknévhez, de aztán a párom mondta, hogy neki a Melinda is tetszik és utána úgy gondoltuk legyen inkább ez, de nekem jobban húz a szivem a Reni felé. Véleményekre lennék kiváncsi, hogy kinek melyik szimpatikus. Tudom, hogy sok mindenkinek egyik sem tetszik, de valamelyik biztos szimpatikusabb a másiknál. :) Szóval Szikszay Melinda vagy Szikszay Renáta?2019. szept. 22. 13:11
3/19 anonim válasza:
Egyikem tetszik, de becézhetősége mlatt inkább a Melindát adnám
6/19 anonim válasza:
Nekem a Melinda jobban tetszik. De mindkettő szép, ne parázz átok túl!
7/19 anonim válasza:
Melinda mindenkeppen! :D es tok jol lehet becezni is
8/19 anonim válasza:
Renáta szerintem klassz. A Melindát én n szeretem. De mindkét név teljesen oké.
9/19 A kérdező kommentje:
#5 Megértem, hogy így érzel, biztos sokan mások is vannak, akiknek ez a véleményük, de mivel a kérdésem az volt melyik a szimpatikus erre várnék választ. Ha annyira ellenszenvesek, hogy nem tudsz dönteni egyszerűen ne válaszolj, rajtad kívül ezt mindenki meg is értette.
A többieknek nagyon köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 22. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!