Melyik szimpatikusabb? Arabella vagy Annabella?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 18:44
2/19 anonim válasza:
ezt nem írod komolyan? pont most tettem fel egy kérdest, hogy hogyan tudom lebeszélni a férjemet az Arabelláról :D
nemem az Arabella kicsit sem tetszik, de az Annabella nagyon :)
4/19 anonim válasza:
Az Annabella gyönyörű, viszont a másik nem tetszik.
5/19 anonim válasza:
Arabelláról nekem egy pók jut eszembe-ne kérdezd miért... Mondjuk az Annabella se tetszik, az azért nem, mert a játszótéren egy kislányt így hívnak és hát elég rossz kölök. Arról ne is beszélve, hogy Bellának becézik, ami ugye szépet jelentene, d a gyerek nagyon csúnya :S
6/19 anonim válasza:
Ha kislányomnak választanám,akkor Anabella!
A dobermanunk törzskönyvi neve volt Arabella,és csak Arinak hívtuk.:)
Szóval Anabellára szavazok!
7/19 anonim válasza:
Annabella sokkal szebb szerintem is.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Nekem is egy pók jutott rögtön eszembe az Arabelláról - mint a Harry Potterből Aragog, az óriáspók. Sosem hívnám így a gyerekemet.
Az Annabella sokkal szebb, bár kimondva nem tudom hogy szokták, egy n-nel, vagy kettővel ejteni?
10/19 anonim válasza:
Annabella, mert olyan hercegnősen hangzik.
az Arabella meg olyan vénasszonyosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!