Az Annabella név egy kislánynak manapság furcsának tűnik vagy szép és akár divatos is?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, a vezetéknévhez is illik.De nincs ilyen nevű ismerősöm és itt sem nagyon olvastam róla véleményeket, így nem tudom, manapság hol áll a "kedveltségi listán".2010. szept. 23. 08:47
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszik! És tök jó, hogy csomóféleképpen lehet becézni. Ha esetleg túl szokatlannak és kirívónak találjátok, adhatjátok két névként is (Anna Bella), de szerintem nagyon szép így "egyben" is:-)
2/8 anonim válasza:
nekem is tetszik ,nagyon szép név,én amúgy is a különlegesebb neveket szeretem.Nekem kisfiam van és Botondnak hívják.Ne halgss másokra ha nektek tetszik akkor ez legyen a kislányod neve.Üdv
3/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, és tök jó, hogy nem mai divatnév!!! Gyönyörű kislánynak is, és később felnőtt nőnek is. Ha tetszik, és a vezetéknevetekhez is illik, akkor ne gondolkozzatok rajta túl sokat! Legyen Annabella :)
4/8 anonim válasza:
szerintem szép, és nem is túl népszerű, de nem is túl ritka, furcsa, vagy régies.
jó választás!
5/8 anonim válasza:
Szerintem is jó választás! Ismerek egy Annabellt (a nélkül), kedves, okos kislány.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon szep.
Nalunk listas volt.
Olyan hercegnos,elokelo hangzasu.
Nagyon jol jar a kislanyotok ha ezt a nevet kapja :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép! Én is a különleges neveket támogatom. A sok Jázmintól, Hannától, Lilitől már égnek áll a hajam! Gyűlölöm a tucat/divatneveket! Annabella gyönyörű! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak tetszett!! Nagyon köszönöm, örülök!
2010. szept. 24. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!