Egy év körüli babát lehet autós ülésben utaztatni az anyós ülésen?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöméknél láttam ezt, de szerintem nem jó ötlet. Persze lehet szabályos, de én akkor sem tartom helyesnek.2019. szept. 17. 12:12
11/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor lehet, csak nem túl biztonságos?
2019. szept. 17. 19:38
12/13 anonim válasza:
Csak annyira nem biztonságos, mint bárkinek az anyósülésen utazni. Az a legveszélyesebb rész a kocsiban, mert a sofőr baleset esetén ösztönösen magát védve rántja a kormányt.
13/13 anonim válasza:
Ahogy az elozo mondja: Biztonsagos, de nem annyira, mint a tobbi helyen. A kocsai sajat boztonsagi szintje, illetve a babaules biztonsagi szintje sokkal tobbet szamit. Tehat egy biztonsagos autoban anyosulesen meg mindig sokkal biztonsagosabb, mint egy regi, kevesbe biztonsagos autoban hatul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!