Szerintetek? Mikor erett ra?
11/17 A kérdező kommentje:
szerencsesek vagytok. tesomek is 2 eve probalkoznak.de eddig semmi :/
Mindketten 26 évesek voltunk amikor összejöttünk. Már mindketten úgy éreztük, hogy lelkileg készen állunk rá, viszont nem ismertük még egymást annyira, és nekem is rendeznem kellett anyagi dolgokat, és rendes fedél kellett a fejünk fölé.
4 évvel a hátunk mögött idén jelentettük ki, hogy most már minden megvan, ami nincs, az meg nem baj, ha időközben lesz meg.
3 hónap próbálkozás után teherbe estem, és nem bántam meg eddig. Nagyon lelkesen várja a kislányunkat és szerintem nagyon aktív, jó apukája lesz. Nagyon szeretném, ha nem csalódna a vágyott apaságban.
2019. szept. 17. 12:51
13/17 A kérdező kommentje:
en is ugy orulnek neki ha a parom is ennyire vagyna az apasagra :/ de en ez ellen semmit nem tudok tenni :/ csak felek hogy igy meg egy par evig nem is akar en meg mar nagyon
szerintem nincs korhoz kotve
Amikor elerkeztunk abba az elethelyzetbe, nem igazan a kortol fuggott nalunk. Befejeztuk az egyetemet mindketten, mar egy ideje egyutteltunk, onellatoak voltunk, utaztunk annyit, amennyit szerettunk volna, eljegyzett, es utana ereztuk azt az eljegyzes utan nem sokkal eloszor en, aztan 1 honappal kesobb o, hogy gyereket szeretnenk, de azonnal. Akkor volt o 27 eves, en szakmavaltas kellos kozepen voltam, igy megvartuk, mig lett munkam, ahova vissza is mehetek a baba utan, utana vagtunk bele, addigra mar tobb, mint 1 eve hazasok voltunk.
2019. szept. 17. 14:54
15/17 A kérdező kommentje:
orulok neki es jo hallani hogy masoknak "konnyebben" ment a dolog a parjukkal :) nem tudom hogy hogyan tudnam "meggyozni" a paromat arrol hogy a gyerek csak "gonddal" jar (kevesebb ido kettesben,siras,feleloseg,stb) jo lenne ha a jo dolgokat is latna es nem csak a rosszat
16/17 A kérdező kommentje:
nem csak "gonndal" jar*
kihagytam a nemet :D
A férjem 41 éves volt, mikor teherbe estem. Elmondása szerint ő már 25 évesen készen állt a gyerekre, de csak 33 évesen ismerte meg az első feleségét, akivel 2 év múlva bele is vágtak a baba projektba, majd 1 év után a lombikba, de 2 is sikertelen lett. Ez tönkretette a kapcsolatukat, így elváltak. 39 volt mikor mi megismerkedtünk.
2019. szept. 17. 16:49
Kapcsolódó kérdések: