Szerintetek? Mikor erett ra?
Figyelt kérdés
Atlagban szerintetek hany eves korukban erzik a ferfiak hogy gyereet vallaljon? Hany eves volt a parotok mikor teherbe estettek? es keszen allt ra? orult neki? ti hany evesen ereztetek magatokat eleg "eretnek" egy gyerekhez? megbantatok hogy fiatalon szultetek (akik nagyon fiatalon szultek?)2019. szept. 17. 10:45
1/17 anonim válasza:
24 volt, mikor szültem, 23, mikor teherbe estem. Mikor beszélgettünk egymás legmagyobb vágyairól, neki a gyerek volt az. Azóta márszületett még egy babánk ésboldogok vagyunk.
2/17 A kérdező kommentje:
akkor szerencses vagy mert nem minden fiatal ferfinak ez a vagya az en parom is 23 es en nagyon szeretnem de o szerinte meg ra erunk.(viszont ha becsuszna akkor o is akarna es megtartanank) De 3 eve nem csuszik be (megszakitasos "vedekezes") es nem hiszem hogy ezek utan becsuszna :D
2019. szept. 17. 10:54
3/17 anonim válasza:
11 év van köztünk, az esküvőnk után 20 és 31 évesek voltunk. Azonnal szerettünk volna babát, mindig is sok gyeremeket terveztünk és én 30 felett nem akartam szülni. Végül úgy alakult, hogy a nagylányunkra majdnem 6 évet vártunk, 26 és 37 évesek voltunk, amikor született. 1 évre rá jött a második, 2 évre rá a harmadik, a legkisebb pedig másfél évvel később. Majdnem belefértem a 30-ba és imádjuk a kis korkülönbséget, a legkisebb és a legnagyobb is hamar össze fog nőni, hiszen 5 év sincs köztük. 😊 Készen álltunk rájuk mindketten és azt gondolom, korábban is jöhetett volna az első.
4/17 A kérdező kommentje:
en sem igazan szeretnek 30ev felett szulni.. es attol felek hogy nekunk sem lesz egyszeru...de a parom azt hiszi hogy elso alkalom es puff terhes leszek... de ez nem igaz. annyi olyat olvastam hogy mind ketten egeszsegesek voltak es tobb even keresztul nem sikerult...en is ettol felek. de o ezt mashogy latja..szerinte elsore sikerulne de szerintem nem... mondtam neki hogy akkor probaljuk ki kinek lesz igaza de nem merte :D
2019. szept. 17. 11:06
5/17 anonim válasza:
33 és 34 évesek vagyunk, sosem akartam a 20-as éveimben szülni. Most várjuk az első gyermekünket, sztem hazudik, aki azt mondja, h felkészült rá. Becsúszni meg? Most akarom v nem azt a picit akkor?
6/17 A kérdező kommentje:
igen nekem is ez fura hogy becsuszva akarja de tervezni nem :/ ez ossze kavar... de amugy meg latom rajta hogy amikor pl mondom neki hogy 2 napja kesik hogy remenykedik es csillog a szeme... tobbszor szoktunk beszelgetni rola hogy ha lesz babank es o is szeret rola beszelni...de en azt latom hogy o fel valamitol de nem tudom hogy mitol :/ es amikor megkerdezem azt mondja hogy nem tudja a felelosegtol...de azert egy harmadik kutyat akar (ket pici kutyank van)
2019. szept. 17. 11:32
7/17 A kérdező kommentje:
minden ember nap mint nap tele van feleloseggel...kocsi,munka,haz,kutyak(akinek van),es felelosek vagyunk egymasert is...de akkor ez mert nem tantoritja vissza az embereket(ferfiakat) ugy mint egy gyerek...nem ertem a logikat :/ :)
2019. szept. 17. 11:35
8/17 anonim válasza:
Szerencses vagyok igen. Bár a másodikat 31 évesen szültem, nem csinálnám mashogy. Nálam 33 volt a felső hatar, amikor meg szülnék, mi is ugy voltunk, hogy ahh elsőre nem jön össze a tesó, de nalunk pont így lett. Egy olyan aktusból, amikor nem védekeztünk.
9/17 A kérdező kommentje:
en ugy olvastam hogy ha mar szult az ember utana konnyebben tud teherbe esni.. de nem tudom mennyire igaz...de nekunk az elso lenne es felek hogy tobb ev mire osszejonne..es nem nagyon szeretnek 30 felet szulni az elso gyerekem :/ nem ra eroltetni akarom csak nem ertem hogy orulne neki de nem tervezni akarja :/ de miert? csak nekem van ilyen gyagyas parom? :D
2019. szept. 17. 11:50
10/17 anonim válasza:
Az első kb 2 hó utan jött. Ebben legalább szerencsenk vopt, meg hogy vagyunk egymasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!