Mit vennétek egy kismamának ajándékba max 5000-ig? (kolléga, nem tudom, hogy mit vettek már meg, de gyanítom, hogy mindent XD)
Nekem ami emlékezetes volt első gyerekkel, az egy kismamapóló, amit egy kedves kollégámtól kaptam azzal az üzenettel, hogy úgyis mindenki a gyereknek vásárol, de ő kifejezetten nekem akart kedveskedni.
Amit én adtam, és örültek neki, az meg egy viccesen kifacsart céges logóval ellátott body volt.
Amiket irtatok en azok kozul kb 1-2neknorulbek, meg az ajandekkartyanak...
Kerdezo, ez hatalmas lutri, foleg, ha az izleset sem ismered, ne akarj ennyire szemelyeset adni, ha a kapcsolatotok is csak telefonos...
Én nagyon örültem az ajándékkártyáknak...úgy kaptam,hogy kapott a baba meg volt,aki a babának egy kis játékot vett és nekem címezte direkt a kártyát. Nagyon jól esett.
Aztán még kozmetikumnak örültem (illatmentes tusfürdő a baba miatt ilyesmik.)
Csokinak is nagyon örültem. Az abszolut kedvencem pedig a kevés gondozást igénylő cserepes virág volt :)
Hány hetes terhes? Kismama masszázs jó lehet, de azt a 32. hét után már nem javasolják
Fürdőgolyo is jó, én a szules napján is fürödtem kádban és jól esett
Krem ha már kényeztetés
Ha szeret sminkelni valami sminkcucc, szules után egy-két héttel nekem kifejezetten jól esett egy kis szepitkezes
Esetleg arcmaszk, nálam a kórházban is volt, nagyon jól esett felfrissulni
12-vel értek egyet, ha ennyire nem ismeritek egymást, nem kell túlgondolni, az még kínos is tud lenni.
Az ajándékutalvány szerintem is teljesen jó.
Akkor is, ha egyedül adod, meg akkor is, ha többen összeálltok és vesztek egy kártyát nagyobb összeggel. Én így kaptam brendonosat, ebbôl vettük a babakocsit.
Személyesen tényleg nem ismerem, de heti többször telefonon vagy online kapcsolatban vagyunk (voltunk)...
Szóval Túlélőcsomag lesz:
Arcmaszk
Stresszoldó fürdősó
Energiaszelet
Csoki
Alkoholmentes sör
Csörgő
Textil törlőkendő
Tea
Csésze (ez még nincs meg)
Kis feliratokkal pl. Ha már csak a csoki segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!