Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vennétek egy kismamának...

Mit vennétek egy kismamának ajándékba max 5000-ig? (kolléga, nem tudom, hogy mit vettek már meg, de gyanítom, hogy mindent XD)

Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 22:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ami emlékezetes volt első gyerekkel, az egy kismamapóló, amit egy kedves kollégámtól kaptam azzal az üzenettel, hogy úgyis mindenki a gyereknek vásárol, de ő kifejezetten nekem akart kedveskedni.

Amit én adtam, és örültek neki, az meg egy viccesen kifacsart céges logóval ellátott body volt.

2019. szept. 11. 07:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Amiket irtatok en azok kozul kb 1-2neknorulbek, meg az ajandekkartyanak...

Kerdezo, ez hatalmas lutri, foleg, ha az izleset sem ismered, ne akarj ennyire szemelyeset adni, ha a kapcsolatotok is csak telefonos...

2019. szept. 11. 07:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örültem az ajándékkártyáknak...úgy kaptam,hogy kapott a baba meg volt,aki a babának egy kis játékot vett és nekem címezte direkt a kártyát. Nagyon jól esett.

Aztán még kozmetikumnak örültem (illatmentes tusfürdő a baba miatt ilyesmik.)

Csokinak is nagyon örültem. Az abszolut kedvencem pedig a kevés gondozást igénylő cserepes virág volt :)

2019. szept. 11. 08:21
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Hány hetes terhes? Kismama masszázs jó lehet, de azt a 32. hét után már nem javasolják

Fürdőgolyo is jó, én a szules napján is fürödtem kádban és jól esett

Krem ha már kényeztetés

Ha szeret sminkelni valami sminkcucc, szules után egy-két héttel nekem kifejezetten jól esett egy kis szepitkezes

Esetleg arcmaszk, nálam a kórházban is volt, nagyon jól esett felfrissulni

2019. szept. 11. 09:28
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

12-vel értek egyet, ha ennyire nem ismeritek egymást, nem kell túlgondolni, az még kínos is tud lenni.

Az ajándékutalvány szerintem is teljesen jó.

Akkor is, ha egyedül adod, meg akkor is, ha többen összeálltok és vesztek egy kártyát nagyobb összeggel. Én így kaptam brendonosat, ebbôl vettük a babakocsit.

2019. szept. 11. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Vicceset keazitenék neki. Túlélő csomag, IKEA képkeret, ami mélyebb, túlélő csomag felirat, és rá ragasztava 0.5-ös kis üveges Pálinka, doboz cigi, cumi.
2019. szept. 11. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
2019. szept. 11. 11:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Személyesen tényleg nem ismerem, de heti többször telefonon vagy online kapcsolatban vagyunk (voltunk)...

Szóval Túlélőcsomag lesz:

Arcmaszk

Stresszoldó fürdősó

Energiaszelet

Csoki

Alkoholmentes sör

Csörgő

Textil törlőkendő

Tea

Csésze (ez még nincs meg)

Kis feliratokkal pl. Ha már csak a csoki segít...

2019. szept. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!