Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vennétek egy kismamának...

Mit vennétek egy kismamának ajándékba max 5000-ig? (kolléga, nem tudom, hogy mit vettek már meg, de gyanítom, hogy mindent XD)

Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 22:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Ja kihagytam:

szóba jöhető boltok

Alleeban bármi

IKEA

Tesco Budaörs és az üzletsora

máshová nem megyek el.

2019. szept. 10. 22:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ajandekkartya barhova
2019. szept. 10. 23:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Dm ajándékkártya. Van kifejezetten "gratulálok a babához" kártyájuk is.
2019. szept. 10. 23:08
 4/18 A kérdező kommentje:

és ha nem ajándékkártya? azt olyan snassznak tartom...

meg nem annyira gyereknek való cuccot akarok, hanem anyukának valót :D

2019. szept. 10. 23:12
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

Hat anyukanak valot nem igazan tudnek kolleganak venni ami tutira tetszene. Es lehet nem is hasznalna, talan esetleg kismama pulcsi ami az izlesenek megfelelo.

Szulesi cuccokat nemigen vennel mert ez eleg kenyes mint peldaul haloing,szoptatos melltarto ilyesmi.Vagy max meg egy ajandekutalvany.

De ha babanak akkor nagy a valasztek. Ha tudod a baba nemet meg konnyebb.

Vehetsz bababrucit,popsikenocsot,cumit,cumisuveget,jatekot,csorgot,plussmacit,babafeszek. Ezek boven kitelnek ennyibol.

2019. szept. 10. 23:48
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jopofa pl. egy "A legjobb Édesanya" feliratos póló! V írathatsz rá más vicceset is!
2019. szept. 11. 00:05
 7/18 A kérdező kommentje:

nem tudom a méreteit, nem nagyon találkozunk, az egész cég kapcsolattartása telefonon meg online van, a kollégák meg szana-széjjel az országban :) Csak most lesz az utolsó alkalom jövő héten, amikor együtt lesz a csapat, mielőtt szülni megy.

Én valami kényeztetőre gondoltam, mert már nem dolgozik, októberben születik a gyerek. Az utolsó hónapra valami...

nyilván fürdőgolyó meg ilyesmi kilőve, aligha hiszem, hogy befér a fürdőkádba mostanság :D...

Könyv? Édesség?

2019. szept. 11. 00:26
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

Cseresznye-/ meggymagpárna.

( sokan nem vezsnek, pedig baromi hasznos... Mellbedurranáskor nekem, ppcakfájáskor a babának. Hál Isten nem fülfájós, de arra is jó. Rossmann wrbshopban kapni cuki plüssfigura bevonatosat is)

Barátnőimmel a terhességről c. Könyv

( ha szeret olvasni. Ez végre egy könnyed regény a sok szakkönyv után. Sokat lehet nevetni rajta, vígjáték. Kizökkent, imádtam. Bnőmnek vettem, mikor terhes lettem visszakaptam tőle kölcsönbe.. Nagyon jó választás volt)

2019. szept. 11. 02:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én november közepére vagyok kiírva, és egy masszázskuponnak örülnék a legjobban (talp- vagy kismama masszázs). :)

2019. szept. 11. 04:30
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Ajándék kártya így azt vehet belöle amit szeretne.
2019. szept. 11. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!