Luis17 kérdése:
Milyen vitamint jó szedni kismamának az első trimeszterben? Mert mindenki mást ajánl már nem tudjuk merre menjünk kire halgassunk. Mert ezek a vitamimok évről évre változnak.
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 17:47
2/6 anonim válasza:
Csak egy vitamin, kb mind egyforma bármelyik jó lesz. Ezen tényleg nem kell aggódni. Folsav legyen benne (szerintem mindegyikbe kb 0,8 mg van) mert az a legfontosabb.
3/6 anonim válasza:
Mindegy. Én szedtem többfélét is, nem tapasztaltam különbséget.
De készülj fel, az egész gyereknevelés ilyen: fű-fa tanácsot ad, és még az orvosok, szakkönyvek is mást mondanak. Ha már a vitaminon ennyire kétségbeestek, lelkileg erősödnötök kell még a születéséig.
4/6 anonim válasza:
Első terhességnél gravidát szedtem, másodiknál jutavitet. Aztán az erős rosszullétek miatt orvosi javaslatra nem is szedtem ezeket, csak femibiont, c-d vitamint, vasat, omega3at és magnéziumot.
Első trimeszterben a folsav számit csak!
5/6 anonim válasza:
Könyörgöm, ez csak vitamin, azt szedsz amit akarsz!
6/6 anonim válasza:
Én terhesvitamint nem szedtem, mert vagy felül vagy alul kijött az összes XD
Teljesen felesleges.
Vettem egy sima multivitamint+folsavat és azt szedtem szedem elejétől fogva. Tökéletes a vérképem, és semmi bajom.
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!