Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit költöttetek a babára...

Mennyit költöttetek a babára a születése előtt?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt a bútorokat, babakocsit, a mindenféle apróságokat (rongypelenka, kifogók, kiskád, hálózsák, pelenkázó, babakocsi, hordozó, stb - ami nem konkrétan ruhanemű). Pontosan miket vettetek, mit érdemes és miből mennyit?
2010. júl. 13. 07:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ruhák turisak,kiságy ikeás 7000...matracot kaptunk,babkocsi,babahordozó használtan vettük...aztán apránként textilpelus,cumisüveg ilyen dolgok...60 körül volt..mi sem tehetjük meg merg úgy voltam hogy inkább használt minőségi legyen,mint uj de gagyi..
2010. júl. 13. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is közalkalmazott vagyok, a párom biztonsági őr...szóval értem, amikor azt mondod, nem vagy túlfizetve. De nagyon szép dolgokat vettünk a licitálós oldalakon, pl. kiságy matraccal, új állapotban vaterán 6.000,-ért, Bergon babakocsi hordozóval, téliesítve, táskával, esővédővel, hálóval, szóval mindennel 30.100,-Ft volt és alig használt, mert nem fért be az autójukba és másikat vettek. A ruhákat kaptuk nagyrészt, de néha 100-200-ft-ért sikerült kisebb ruhacsomagokat nyernem a picinek, így postaköltséggel együtt 15 kisruha 700-800 Ft-ra jött ki. A picinknek most már mindene megvan, és a teszvesszel összesen kb. 70.000,-volt mindennel együtt. Persze ne nagy igényekre gondolj, sok márkátlan dolog van benne, nem fisherprice, de zenél, színes és nekünk megfelel. Bútort nem kellett vennünk, azt átalakítjuk, javasolom, hogy menjetek be bútor bizományiba, és vegyetek egy komódot, az kb. 2000,-Ft, rá egy levágott bútorlap és már van is pelenkázó. Később vissza tudjátok alakítani,- ez is spórolás, de addig is rá a szivacs teszveszen 200,-Ft...szóval mi így oldottuk meg, leleményesnek kell lenni. Amit NEE vegyél a teszveszen: babakozmetikum, popsitörlő, krémek, stb. Ezekre inkább áldozz és spórolj máson. A liciálós oldalakon egyébként vadonatúj ruhák is vannak, jóval a bolti ár alatt.
2010. júl. 15. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!