Anyukák! Akinek sok teje van, az miért nem adja le anyatejgyűjtőbe?
Sokat olvasom, hogy rengeteg a teje az anyukának, de ő inkább nem feji, hanem megvárja, hogy beálljon a kereslet-kínálat!
Nem lenne jobb inkább leadni? Hisz így mindenki jobban járna!
A vizsgálatok előtte nem is tartanak sokáig, nekem másfél óra volt összesen!

Szia!Én nem vagyok érintett,sajnos nem tudtam szoptatni,de ilyen helyről nem adtam volna tejet a picimnek.Hiába a vizsgálat,én akkor se tudom "honnan "kapja.
No,meg lehetőség sincs rá a legtöbb helyen.
Sziasztok!
Azért mielőtt valaki anyatejleadó lesz, a védőnő rábólint, aláírja, hogy rendes, tiszta helyen él-e az anyuka!
Vagy nem ettől fél, az aki nem adna a gyerekének?

ezeket érdemes elolvasni....
én pl kis faluban élek, messze a nagyobb városoktól. nekem körülményesebb lett volna....de nem volt tejem, így ezen nem is agyaltam.
mindkét gyerekem 3 hónapig szopott, nagyon erős volt az a kevéske tejem, mindig fájt a hasuk. Mindent kipróbáltam a tejadag növelésére, de anyatejet nem vettem. egyszerűbb volt a tápszer.
úgy néz ki egészségesek, immunrendszerük erős (nem kapják el a betegségeket, még a bárányhimlőt sem, pedig összezártuk öket egy himlős gyerekkel.)
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Igazából azokra az anyukákra gondoltam, akik folyamatosan írják, hogy ilyen sok, olyan sok tejük van. Szerintem mindenki jobban járna így! Nem?
3. válaszolónak: Nagyon sok anyuka van, aki örül, hogy a babája mégis anyatejet kap. Megértem, hogy félsz, mert nem ismered az anyatejleadó anyukát, de hát itt tényleg bevizsgálnak mindent. Bár neked úgyis sok tejed volt.

Nekem is sok tejem volt, el tudtam volna látni jó pár csecsemőt. De önzőség, nem önzőség, nem voltam hajlandó éjjel-nappal fejni. Így mindig csak annyit fejtem le, hogy ne fájjon. Mire beállt a kereslet-kínálat, kb 4 hónapos volt a babám, szóval gondolhatod milyen sok tejem volt.
De inkább a babámmal töltöttem azt az időt, amit fejéssel töltöttem volna el. Nekem nem volt fontos, hogy ebből pénzem legyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!