Tesz-Veszes és Vaterás anyukák! Ti hogyan értékelnétek ezt az adás-vételt?
Vettem egy FP játékot a babámnak. A képek alapján szép állapotú, az eladó "Hibátlan, újszerű" kategóriában hirdette.
Ehhez képest, amikor megérkezett, szó szerint ragadt a kosztól! Undorító volt, szabályosan retkes volt! Jó darabig sikáltam, mire szép lett.
Adjak pozitív értékelést, de írjak az eladónak, vagy adjak semlegeset?
Azért vmi megjegyzés rovatba beírnám, hogy legalább megemlíthette volna, hogy alapos tisztítás ráfér. Nekem nem lenne képem így tovább adni semmit, főleg nem pénzért!!!
Ne hagyd szó nélkül.
Én semlegessel értékelném és csillagokkal jelezném a termék minősége résznél hogy egyéb: borzasztóan koszosan, piszkosan érkezett.
Negatívat azért nem adnék, mert ha végülis tényleg ép, működik és meg is kaptad időben akkor konkrétan az adásvétel megtörtént és sikeresen lezajlott.
Nagyon sok adás vételt bonyolítottam már a babakocsitól kezdve a játék-ruha stb. de SOHA egyszer sem fordulhatott elő hogy ne tisztára mosva, letakarítva, mosva öblítve (ruha esetében) küldtem volna el valamit, visszafelé viszont én is jártam nem egyszer így mint te. Szóval megértelek. Én csak azt nem értem az ilyen embereknél, hogy ő vajon szeretne tök mocskos játékot kapni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!