Éjszakai tápszer adás, hogyan?
Szia
Leirom en hogyan csinaltam es Te eldontod tetszike :)
Este forraltam vizet amit bele ontottem termoszba (erre vettem kulon egy termoszt tommee tippee markajut, de szerintem tok mindegy milyen).
Egy tapszer adagoloba (vagy barmilyen kis muanyag edenybe aminek zarhato a teteje) kimertem elore tapszer (annyi adagot, amennyit varhatoan megeszik 1 ejszaka).Amikor ebredezett a lanyom, csak kiontottem a langyos vizet a cumisuvegbe es hozza ontottem a mar elore kikeszitett tapszert.
Ontottem felforralt es lehutott vizet cumisuvegbe, igy ha tul meleg maradt a termoszban a viz azt hozza ontottem.
na, itt egy harmadik variáció :)
nyugodtan csináld meg előre a tápszert, és tedd a hűtőbe. Utána már csak fel kell melegíteni. Elvileg 24 óráig fogyasztható, semmi baja nem lesz. Tény, hogy legjobb frissen, de ha lefekvés előtt megcsinálod, és pár órát áll a hűtőben, az is bőven jó.
Nekem ikreim vannak, és sokáig mindig frissen csináltam a tápszert, hát kész is voltam teljesen, mert időigényes és amúgy sem unatkoztam. Utána mindig megcsináltam egy fél napi adagot mindkettőnek, aztán be a hűtőbe. Min. napi 1 órát spóroltam vele, és a babák sem ordítottak sokáig, mert ha eljött az idő, csak melegíteni kellett.
Mi is pont úgy csináljuk,mint az első.Nekünk ez bevált.
Amíg igényli éjszaka is a tápszert,addig ne szoktasd le róla.
melegben tenyleg nem jo elore elkesziteni, csak ha hutobe teszed
en nagyon mikro ellenes vagyok, igy nekunk ez a modszer nem mukodne :)
de ezzel nem azt akarom mondani, hogy ugy nem jo, csak en nem szeretem a mikrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!