Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tönkretettem a babámat?

Tönkretettem a babámat?

Figyelt kérdés

Kiesett a 2 hónapos babám a babakocsiból a betonra😭😭 bent vagyunk a kórházban

48 órás megfigyelésen,de egyenlőre nem találtak semmit.

Nagyon félek,nem tudom abbahagyni a sírást..iszonyú bűntudatot érzek és folyamat előttem a kép,ahogy kicsúszik a földre a pici.😭Volt valalinrk hasonló esete??

Ha igen,Maradt vissza kár,ugye?

Jól esne pár bátorító szó 😭😭😭

2019. aug. 1. 23:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én lányom is kiesett 2 hónaposan.. Én a lépcsőn toltam, mikor eltört a mózestkosarat tartó kar, és kiesett a mózeskosár, abból kiesett a baba.. Hál istennek semmi baja nem lett, most 9 éves nagylány. Ne aggódj, ha semmit nem mutatott a röntgen, nem lesz semmi baja. Minket még megfigyelésre se tartottak bent.
2019. aug. 2. 18:38
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Anyunak a nevelt lánya amikor baba volt rendszeresen mentették a testvérei (a legidősebb is 12 éves volt) a szülők elől. Tehát menekültek, idejük nem volt a babát bekötni és nem is valószínű hogy tudták hogy be kéne ebből kifolyólag többször is esett ki a kocsiból, de orvoshoz nem gondolták hogy vinni kéne. DE! még ezek után is hála Istennek azt lehet mondani hogy semmi baja, egészséges mára már 12 éves nagylány.

Szorítok, hogy ne legyen semmi gond! ❤️

2019. aug. 2. 19:48
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van a baba?
2019. aug. 3. 13:56
 34/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Már itthon vagyunk.Úgy néz ki,hogy minden rendben lesz.Elég nyűgös és sokat sír :( de remélem minden rendben lesz vele és hamar elfelejti :( ❤️
2019. aug. 4. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!