Tönkretettem a babámat?
Figyelt kérdés
Kiesett a 2 hónapos babám a babakocsiból a betonra😭😭 bent vagyunk a kórházban
48 órás megfigyelésen,de egyenlőre nem találtak semmit.
Nagyon félek,nem tudom abbahagyni a sírást..iszonyú bűntudatot érzek és folyamat előttem a kép,ahogy kicsúszik a földre a pici.😭Volt valalinrk hasonló esete??
Ha igen,Maradt vissza kár,ugye?
Jól esne pár bátorító szó 😭😭😭
2019. aug. 1. 23:14
1/34 anonim válasza:
Nem tamadás, érdeklődés: hogy a fenében tudott kiesni a babakocsiból? Komolyan érdekel. Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
2/34 anonim válasza:
Hogy esett le?
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
3/34 anonim válasza:
drukkolok nektek ☹️ jobbulást ☹️
4/34 anonim válasza:
Hogy tudott kiesni? Nem bántásként de tényleg érdekel.
Remélem nem lesz semmi baj!
5/34 anonim válasza:
Nyugi, te most már nem tudsz tenni semmit, ne emésztd magad majd megoldódik vagy így vagy úgy😘 Mind akik olvastuk a kérdést (még #1 is) drukkolunk hogy semmi baja ne legyen a picinek😘😙😚❤
6/34 A kérdező kommentje:
Sokkot kaptam
2019. aug. 1. 23:34
7/34 anonim válasza:
nyugodj meg.. az orvosok mondták volna ha valami probléma lenne ☹️ nagyon szorítok hogy ne legyen baja a babának ☹️
8/34 anonim válasza:
A mamám mesélte, hogy anyukámmal szintén kb. 2 hónaposan ugyanez történt, csak ő egy kosárból esett ki (4 éves bátyja hordozta benne, mikor nem figyeltek). Semmi baja nem lett, nálatok sem lesz gond. A kórház fontos a megfigyelés miatt, de strapabíróbbak a gyerekek, mint gondolnánk, nyugi! :) Próbálj meg megnyugodni, szerencsére nem lett baja.
9/34 anonim válasza:
Mikor történt és hogy van a baba?
10/34 anonim válasza:
Amúgy ha most sírósabb lesz, az lehet attól is, hogy baromi nagy stresszben szoptattad, ilyenkor megváltozik a tej - nyilván nem előnyösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!