Ha nem jöttek el megnézni a babámat, akkor nem is a barátnőim?
Miért kellene órákat utazni azért, hogy ránézzenek egy csecsemőre? Ha a találkozásnak csak a gyereknézés a célja, az már nem barátság alapú.
Komolyan számolod, hányan mentek "le" megnézni a kicsinyedet?
Van face. Lehet fotókat tenni a piciről, videókat és bezsebelni a dicséreteket, lájkokat.
Innentől nagyon úgy néz ki, a barátságotok kihűlt.
Előfordul. Más életforma, érdeklődési kör, stb elhalványíthat barátságoknak hitt kapcsolatokat.
Szerintem is kihűlt a barátság, igaza lehet a párodnak. Sajnos van ilyen, nekem is elfogytak a barátnőim a középiskola óta, és a későbbiek is, főleg mert minannyiunknak más irányt vett az élete. Főiskola más városban, munka, költözés, aztán család, baba stb. Egyre ritkultak a beszélgetések, találkozások stb.
Szerintem próbálj ezen túl lépni, és a babàra meg magadra koncentrálni, meg arra, hogy ebben az új helyzetben minél boldogabb, és teljesebb életet éljetek. Lesznek majd új barátaid, ne aggódj!
Én is ezt akartam írni, lesznek majd új barátaid. Mi is úgy tapasztaltuk a férjemmel, hogy vannak olyan gyermektelen barátaink, akik most eltávolodtak tőlünk, ami egy bizonyos szempontból érthető is, teljesen más lett az életstílusunk. De olyan is akadt, akinek azóta gyereke lett, és valahogy újra többet találkozunk, mert megint "egy cipőben járunk". (Persze vannak olyanok is, akik sosem szakadtak el tőlünk.)
De sok új, gyerekes barátunk is lett egyébként. Összességében szinte néha többet bandázunk másokkal, mint előtte.
Egyébként nem tudom, mikor született a baba, de lehet, hogy kicsit később még mennek látogatni. Adj nekik időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!