Tönkretettem a babámat?
Kiesett a 2 hónapos babám a babakocsiból a betonra😭😭 bent vagyunk a kórházban
48 órás megfigyelésen,de egyenlőre nem találtak semmit.
Nagyon félek,nem tudom abbahagyni a sírást..iszonyú bűntudatot érzek és folyamat előttem a kép,ahogy kicsúszik a földre a pici.😭Volt valalinrk hasonló esete??
Ha igen,Maradt vissza kár,ugye?
Jól esne pár bátorító szó 😭😭😭
Nálunk ugyanez volt 4 hónaposan a betonra esett, kiesett a babakocsi kereke ahogy emeltük a padkára, még jó hogy a pelenkázótáska tompította de életem legrosszabb élménye volt.
24 óràt voltunk bent, csináltak röntgent, menni kellett fül orr gégészhez, éjjelre kapott fájdalomcsillapítót.
Ma már 3 éves nagyfiú, azóta se volt vele lekopogom, komolyabb baleset.
Próbálj megnyugodni, túl lesztek rajta, nemsokàra otthon.
Velünk nagyon kedvesek voltak a dolgozók, mondta fül orr gégész is hogy nem mi vagyunk az elsők és az utolsók se, sokkal cifrább baleseteket látott már sajnos.
Jobbulást neki❤️
Te nyomorult 14 es..miért vagy még életben?!
Gyökér
Kérdező. Sajnálom,ami történt.Reméljük az ijedtségen kívül nincs más baj :(
Nekem ez állandó rémkép.Kiesik,legurul,elejtem...stb. El kéne hessegetetni de ez paramamiság.Ha ilyen megtörténne velem én is ezt érezném amit te és nem tudnám megbocsátani magamnak,de ha jól lesz,az idő majd segít és a sok bocsánat kérés :(
Nem lesz semmi baj. Velünk is megtörtént,3 hónapos volt a kislányom. Én konkrétan elejtettem szóval képzelheted mekkora idiótának éreztem magam. Persze a sztori az,hogy kivettem a babakocsiból de melléléptem és reflexből nyilván jön hogy megkapaszkodj vagy vmi de közben a kezemben volt.. életem legrosszabb élménye.
Azóta már 6 éVES nagylány lett,okos,ügyes és semmi baja. Nem szenvedett semmi károsodást. Hihetetlenül hálás vagyok érte mindennap❤
Nyugi,ennél rosszabb ne történjen soha,próbálj aludni. Nagyon erősek ezek a pici babák❤Szorítok értetek!
Az en kisfiam már nem olyan kicsi,ősszel lesz 2 éves,de kb 2 hete leesett a csúszdához vezető lépcső tetejéről hatrafelé. Pedig ott álltam mellette,de még elkapni sem tudtam. Igyekeztem nyugodt maradni,figyeltem a viselkedését. Egyből felsírt,tudta mozgatni mindenét. Csak szegényem úgy ért földet,h azt hittem,sokkal nagyobb a baj. Szerencsére az ijedtség volt a legnagyobb.
Próbálj nyugodt maradni,a babák érzik,ha feszült az anyuka,emiatt is lehetnek nyűgösebbek. Inkább nyugodj meg,h nem történt nagyobb baj!
És tudom,ez nem nyugtat meg,de sajnos tenyleg igaz,amit mondanak,h lesznek még veszélyes helyzetek. Főleg,ha már tud majd járni is. Sajnos nem tudjuk mindentől megóvni a gyermekeinket,de az ő dolguk felfedezni a világot és ezt csak tapasztalat útján tudják. Sajnos néha hagyni kell elesni,h megtanuljon felállni. Remélem,érted,mire gondolok!
Jobbulást kívánok a kicsikédnek,neked pedig mielőbbi megnyugvást!💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!