Tönkretettem a babámat?
Kiesett a 2 hónapos babám a babakocsiból a betonra😭😭 bent vagyunk a kórházban
48 órás megfigyelésen,de egyenlőre nem találtak semmit.
Nagyon félek,nem tudom abbahagyni a sírást..iszonyú bűntudatot érzek és folyamat előttem a kép,ahogy kicsúszik a földre a pici.😭Volt valalinrk hasonló esete??
Ha igen,Maradt vissza kár,ugye?
Jól esne pár bátorító szó 😭😭😭
Nem igazán értem. Áll a babakocsi és egyszer csak kiesik belőle a gyerek? Mert ha te 2-3 méterre voltál, akkor nyilván állt vagy más tolta. Ha más tolta, miért nem csinált valamit?
Amúgy a múltkor egy stokkés pitsának sikerült telefonálás közben előrefelé leszállni babakocsival a buszról, mert ugye fontosabb volt a csacsogás, mint hogy odafigyeljen arra, amit csinál. Vannak ilyen anyák. Ennek mázlija volt, mert be volt kötve a gyerek, de a kocsit nem volt könnyű kiszedni a busz meg a padka közül.
Nem lesz baja a tiédnek sem csak legközelebb figyelj jobban.
nem én toltam a babát,én nyitottam az ajtót, azért méterekről odébb láttam az esetet :’(
Aki kommentvadásznak gondol meg lépjen tovább.Ninca olyan lelkibeteg szerintem,aki ilyennel viccel..ne magadból indulj ki!!!
Próbálok nyugodt lenni miatta ❤️ De olyan nehéz.Ha becsukom a szemem őt látom, ahogy sír a fájdalomtól :(
Kesves utolsó!Ilyen pici babákat is le szoktak ejteni? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!