Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tönkretettem a babámat?

Tönkretettem a babámat?

Figyelt kérdés

Kiesett a 2 hónapos babám a babakocsiból a betonra😭😭 bent vagyunk a kórházban

48 órás megfigyelésen,de egyenlőre nem találtak semmit.

Nagyon félek,nem tudom abbahagyni a sírást..iszonyú bűntudatot érzek és folyamat előttem a kép,ahogy kicsúszik a földre a pici.😭Volt valalinrk hasonló esete??

Ha igen,Maradt vissza kár,ugye?

Jól esne pár bátorító szó 😭😭😭

2019. aug. 1. 23:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
40%

Nem igazán értem. Áll a babakocsi és egyszer csak kiesik belőle a gyerek? Mert ha te 2-3 méterre voltál, akkor nyilván állt vagy más tolta. Ha más tolta, miért nem csinált valamit?

Amúgy a múltkor egy stokkés pitsának sikerült telefonálás közben előrefelé leszállni babakocsival a buszról, mert ugye fontosabb volt a csacsogás, mint hogy odafigyeljen arra, amit csinál. Vannak ilyen anyák. Ennek mázlija volt, mert be volt kötve a gyerek, de a kocsit nem volt könnyű kiszedni a busz meg a padka közül.

Nem lesz baja a tiédnek sem csak legközelebb figyelj jobban.

2019. aug. 2. 07:07
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul szerintem is, ne aggódj; idős kolléganőm szokta mondani, hogy úgy vannak összerakva a babák, hogy az első születtek is túléljék a szülők bénázásait!:)) Barátnőmet többször fejre ejtették babakorában /szülők, rokonok/ és az ég világ semmi baja, most vezérigazgató. Sok erőt kívánok, minden rendben lesz vele!
2019. aug. 2. 07:49
 23/34 anonim ***** válasza:
70%
Nyugi, engem is kiejtett a tesom a babakocsibol , nem lett semmi bajom :)
2019. aug. 2. 08:00
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
kérdező hogy van a pici? ☹️
2019. aug. 2. 08:31
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Én valahogy nem hiszek az ilyen éjszakai kommentvadász kérdésekben. Szerintem kamu.
2019. aug. 2. 09:16
 26/34 A kérdező kommentje:

nem én toltam a babát,én nyitottam az ajtót, azért méterekről odébb láttam az esetet :’(

Aki kommentvadásznak gondol meg lépjen tovább.Ninca olyan lelkibeteg szerintem,aki ilyennel viccel..ne magadból indulj ki!!!

2019. aug. 2. 09:34
 27/34 A kérdező kommentje:
Akik aggódnak és írtak pár bátorító szót,azoknak nagyon köszönöm ❤️Nevetgél,de még holnapig bent kell maradnunk,amit nem is bánok
2019. aug. 2. 09:59
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom érteni, hogy magad alatt vagy, végülis a gyermekedről van szó. Nagyon sajnálom, remélem semmi komoly baja nem lesz a picinek. Csak akkor sem fér a fejembe, hogy történhetett ez meg. Próbálom elképzelni, hogy fekszik a mózeskosárban, de egy 2 hónapos baba mászni sem tud. Vagy annyira meg lett billentve a babakocsi, hogy úgy esett ki? Talán ez elképzelhető. De mindegy, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.
2019. aug. 2. 10:23
 29/34 anonim ***** válasza:
60%
Gyerektraumatológián dolgoztam. Napi átlag 5-6 innen-onnan leesett babát hoztak be. Ha nincs törése, akkor nem kell aggódnod, nem lesz gond. Pihenjetek sokat és nyugodj meg :)
2019. aug. 2. 14:36
 30/34 A kérdező kommentje:

Próbálok nyugodt lenni miatta ❤️ De olyan nehéz.Ha becsukom a szemem őt látom, ahogy sír a fájdalomtól :(

Kesves utolsó!Ilyen pici babákat is le szoktak ejteni? :(

2019. aug. 2. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!