Baba mellett, ha lenne lehetőséged megkérni valakit, hogy vásároljon be helyetted, menjen postára, stb. , megkérnéd?
Persze
Nyilván, ha muszáj, akkor mindent el tud intézni az ember, de minek szivassam magam?
Soha nem én vásárolok be, hanem a férjem
( első nem " kisbolt) az 20 km innen, férjem meg elmegy Penny, Tesco, Lidl, Interspar melletf is mindne nap)
Postára egy évben kb 5-nél többször nem kell menni.
( csekken semmit nem fizetünk)
Amúgy 10 perc gyalog, ha kell, akkor én megyek
Sok dolgot rendelek
( pelus, stb)
Ott az internet, minden számlát be tudsz fizetni kártyáról is, ki jár még postára csekket fizetni?
Bevásárlásnál ott az online tesco, auchan, dm stb.. Mindent kihoznak az ajtóig, sokszor olcsóbban, mint a boltban.
Én igen. Bár a férjem intézte. Itt volt aki megkérdezte ki az aki még postára jár? Én pl mert a férjem vállalkozásában dolgoztam, kézhez kaptam a fizetésem nem kártyára. Ebben az esetben sztem felesleges a kártya.
Az első 3hónap nehéz volt. Allergiás lett, hasfájós, bukós, utána a nyelvét kellett felvágatni mindig volt valami. Ha a férjem nem intézte volna biztos össze beszéltem volna anyukámmal ha már így is úgy is megy akkor adok pénzt tegye már meg, hogy be fizeti. Ebben sztem semmi rossz nincs.
Igen meg. De nem azért mert lusta vagyok kimozdulni, hanem mert akkora sor van mindig a postán hogy kín kivárni. Bevásárlást megoldjuk vasárnaponként a férjemmel.
Mindent meg lehet oldani csak van amit kínszenvedéssel 🤣
Egyedülálló anyuka vagyok és eddig mindent eltudtam intézni.Egyedül akkor kellett segítséget kérnem,mikor az anyakönyvi kivonatáért kellett bemásznom a városba 40 fokba,mert oda nem akartam vinni.
De sosem kellett megkérnem senkit bevásárlásra stb...bár sok dolgot meg kellett könnyítenem és onlinera váltottam inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!