Hogyan lehetünk ennyire hüly. K? Ennyi pénzt elbukni?
Pl. nekem sem sok fogalmam van ezekről a dolgokról, lévén vállalkozó vagyok, mindent a könyvelőm intéz. Hogy mikor jár családi adókedvezmény, meg mennyi, lövésem sincs.
Visszamenőleg 3 hónapra igényelheted. A többit sajnos buktátok.
utolsó, nem dicsekednék azzal, hogy bármit olvasás nélkül aláírok... ahhoz, hogy a könyvelőd intézni tudja, neked le kell adnod évente egy nyilatkozatot, amin rajta van a következő szöveg: A családi kedvezmény érvényesítésére jogosult az a magánszemély, aki jogosult a családi pótlékra.
És nem 3, hanem két hónapra visszamenőleg igényelhető.
Okoska, ki mondta hogy nem olvasom el....
Alàìrom, elfelejtem, nekem ezt nem kell tudnom, mert helyettem intézik.Állati szűklàtókörű vagy, ha azalapjàn minosìtesz valakit barlanglakónak, hogy épp ezt a szabàlyozàst ismeri-e.
Pl. ismerek olyat is, akinek 2 gyereke van, de totàl nem vàgja a témàt. Nem szorulnak rà a pénzre, kap amennyit kap, alàìr amit kell aztàn vagy szàmontartja vagy nem.
Kinyitja a zsebemben a bicskàt az ilyen stìlus, mint amit produkàltàl.
"Nem olvasol, nem beszélsz senkivel".
Nem mellesleg, a lényeget sikerült megragadnod.
Én meg sehol nem mondtam hogy nem olvasom el, mit ìrok alà...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!