Hogyan lehetünk ennyire hüly. K? Ennyi pénzt elbukni?
Figyelt kérdés
Kislányunk lassan 3 éves, és azt se tudtuk, h jár a Családi pótlék, pedig folyton a netet bújjuk. Tiszta ideg vagyok, hogy a legalapabb dolog mellett ennyire elsiklottunk. Járt valaki így? Hétvégén kitöltöm a nyomtatványt, de 3 éve kaphattuk volna a azt a kis pluszt ami jól jött vna...2015. ápr. 10. 21:23
1/31 anonim válasza:
Ez komoly? Csak mert ha rendszeresen vagy a gyk-n, akkor minden hónapban kellett olyan kérdéssel találkoznod, hogy mikor utalják a csp-t?:)
Amúgy, ha jól tudom 2 hónapra visszamenőleg kérheted, tehát február, márciusra is.
2/31 anonim válasza:
és nyilván nem is dolgoztok... különben a családi kedvezmény kapcsán feltűnt volna a dolog.
Egyébként nem hiszem el.
3/31 anonim válasza:
Én nem tudom mi a teendő ebben az esetben,de haladéktalanul vegyétek fel a kapcsolatot a MAK-kal.De amikor Megszületett a gyereketek,kapnotok kellett papírt a MAK-tol.Dolgoztok?
4/31 anonim válasza:
mégis mi lenne a teendő? Beadja az igénylést, két hóra visszamenőleg.
5/31 anonim válasza:
Tehát 3 évre visszamenőleg ezek szerint nem lehet.Dehát csak kellett hogy halljanak a csp.-rol valahol.Hát GYES-t kaptál kérdező?Irj már légyszi,mert ez most tuti érdekel engem.
6/31 A kérdező kommentje:
Igen dolgozunk, teljesen normális család vagyunk, csak ezt a hatalmas bakit mégis elkövettük. Papírt nem kaptunk a MÁKtól.
2015. ápr. 10. 21:59
7/31 A kérdező kommentje:
Gyest kaptam, családi adókedvezményt a férjem igényli, sztem erre hittem h az egyenlő a családi pótlékkal. Tudom, nagyon ciki. Köszi h írtatok!
2015. ápr. 10. 22:01
8/31 anonim válasza:
Es a csaladi adokedvezmenyrol hallottal? Nehez elhinnu, hogy letezik olyan, hogy valaki nem hallott a csaladi potlekrol. Csaladi adokedvezmeny is igenybe veheto. Egy gyerek utan 10 ezer havonta. Egyik szulonek a fizetese nettoban ennyivel tobb, ha igenyli.
9/31 anonim válasza:
Dehát a GYES-t is a MAK-nal kellett igényelni.Nem értem.Hát mennyit kaptál egy hónapban?
10/31 A kérdező kommentje:
Gyes 25ezer párszáz ft. Kislányom 2 évesen ment bölcsibe én meg dolgozni
2015. ápr. 10. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!