Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Hogy van ez hogy, itt M. O.3...

Hogy van ez hogy, itt M. O.3 évet ithon lehet a szülő a gyerekel. Nálunk Ném. O. Csak fél év Hogy van ez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 28. 14:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Jaj azért az sem kell gondolni, hogy hat hét alatt olyan jelentős támogatásokat kapnak, amit a magyar család nem kap meg 3 év alatt.
2013. jún. 28. 16:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Norvégiában nem 6 hét, hanem 1 vagy másfél év, ha 1, akkor a fizetésük 100 százalékát kapják.
2013. jún. 28. 16:44
 23/27 anonim ***** válasza:

Nálunk ez pont azért alakult ki mert kevés a munkahely,

ahol 6 hónap a gyes ott anyuka vissza tud menni dolgozni van pénz a gyerek felügyeletét fizetni.

2013. jún. 28. 20:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Országa válogatja!

Szívesen elmennék dolgozni,de a bölcsibe,ami itt van nálunk 2 éve jelentettem be a kérelmet,hogy a fiam járhasson és nem tudják túljelentkezés miatt felvenni. Lánykám szeptemberbe kezdi az ovit és októbertől má csak a gyest kapom,amiből nem lehet megélni.

És itt jön a jó előbb említett "kifogás" nem tudom kire bízni. Nagyszülők nagyon messze laknak és dolgoznak is.Barátokra nem bíznám őket,mert az nem megoldás.A bébiszitterek meg nem a csóró embereknek lett kitalálva.Így várhatok 1 évet,míg a fiam is elkezdheti 3 évesen szeptemberbe az ovit.Addig gatyaösszehúzás és reménykedhetek,hogy a páromnak megmarad az állása...és persze,,hogy engem visszavesznek-e,mert az sem lehet ma már biztos :/

2013. jún. 28. 20:59
 25/27 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy lehetne bölcsődéket meg óvodákat építeni. Óvodába a gyerek 3 éves kora után megy. Az is oké, hogy anyuka felfogadhat egy dadust. De abba belegondolhatna mindenki, hogy a gyereknek az a legjobb, ha a szülő neveli fel, nem pedig valami idegen.
2013. júl. 6. 17:43
 26/27 anonim ***** válasza:
A gyerekek 2 éves kortól nyugodtan mehetnének közösségbe, az én fiam egy éve unja már a fejem, nagyon hiányzik neki a társaság.
2013. júl. 6. 17:49
 27/27 anonim ***** válasza:

25/26

Ilyen alapon minden életkora lehetne írni egy indokot, hogy anyuka otthon maradhasson.

2013. júl. 6. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!