Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Hogy van ez hogy, itt M. O.3...

Hogy van ez hogy, itt M. O.3 évet ithon lehet a szülő a gyerekel. Nálunk Ném. O. Csak fél év Hogy van ez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 28. 14:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%

Hú, látom jó sok itt a gyeses anyuka, akinek piszkos a munka.

De, ingyenélő, nem adózik, nem dolgozik, pénzt kap. Van 3 gyereke meg a gyes vagy gyet, az kap kemény 70 ezret kb, többet mint aki minimálbéren dolgozik.

Mi ez, ha nem ingyenélés!

A munkanélküli segély csak 3 hónapig jár, nem évekig és az kap akinek volt egy bizonyos munkaviszonya, nem a semmire!

2013. jún. 28. 15:33
 12/27 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj kérdező, engem 4 év után vesz vissza a munkahelyem, 2010-ben és 2011-ben szültem, most májusban járt le a gyedem, visszavesznek!!

Van munkahely, csak keresni kell, részmunkaidőben sem simán alkalmaznak anyát is!!

Csak tudod, itt az is a baj, hogy az anyák megszokják a kényelmet is otthon, jobb, mint dolgozni, na meg válogatnak is. Takarítani se megy el, inkább éhezzen a gyerek. Persze, ahol apa hazaviszi a fél milliót vagy többet, ott más a helyzet, ez külföldön is így van, csak ott anya semmilyen pénzt nem kap az államtól!

Meg nálunk tudod milyen kifogások vannak, hogy nem tudom hova tenni a gyereket, meg nincs ki elvigye bölcsibe, oviba, iskolába, meg nincs ki otthon legyen vele, ha a gyerek beteg, mert kirúgnak a munkahelyről. Csak van gyermekápolási táppénz, ha meg ez miatt rúgnak ki, akkor meg fel lehet a munkáltatót jelenteni, csak sok magyar nyuszi mindenhez, sírni jobban szeret!!

2013. jún. 28. 15:38
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem ingyenélők az anyukák,csak itt az arányokkal van baj.

A 3 evel.

2013. jún. 28. 15:40
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
De mi vele a baj? Nekünk megfelel, te nem itt élsz, akkor hol itt a probléma? Egyébként meg egyáltalán nem kötelező, a többség visszamegy 2 év után dolgozni, és sokan vannak, akik még hamarabb.
2013. jún. 28. 15:43
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Én teljesen egyetértek a 12 kérdezővel.

Szomszéd néni menzán dolgozik azt mondta, 4 hónapig hirdettek egy 4 órás pénztárosi állást mire egy jelentkező lett. Pedig kismamáknak ideális munka lett volna gyes mellett 10-12-ig dolgozni. A munka pedig abból áll, hogy rá kell nézni a tányéra, hogy ez kisadag vagy nagyadag és kérni a pénzt.

2013. jún. 28. 15:44
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
ennyi. ott a pont a 15-nél. rengeteg munkát hirdetnek hónapokig!
2013. jún. 28. 15:48
 17/27 A kérdező kommentje:

Amugy a jo létért Nemetbe is meg kell dolgozni.

Napi 8-10 orat. Szombat vasarnap is neha.

2013. jún. 28. 16:03
 18/27 anonim ***** válasza:
ahha jó nektek itt nincs munka........ja és ezt nem én állítom,sajnos ez a helyzet
2013. jún. 28. 16:05
 19/27 anonim ***** válasza:

ha ezen az oldalon olvasok-írok azt kezdem hinni,hogy nem országba élek veletek

kérdező el ne kezd írni milyen rossz nektek németo.-ba..........férjem kint dolgozott tudom miről beszélek,már nagyon bánjuk,hogy haza jött inkább mentünk volna mi is vele :(

2013. jún. 28. 16:17
 20/27 anonim ***** válasza:
Kint jobb pénzbeni ellátást kapnak sok helyen, vannak munkahelyek és vannak ovik, bölcsik. És a nem tudom kire hagyni sajnos igaz. Egy gyerekvigyázó elkér óránként 1000 1500 forintot. Ha 2 órát vigyázz rá, már 2-3 ezer forint naponta, hozzávesszük a bejárást, a ruhákat, mert az kopik persze, esetleg, hogy bent eszik és már majdnem a fizetésüknél vannak, akik egy átlagbért keresnek.
2013. jún. 28. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!