A vetéléshez mindkét szülő aláírása kell?
Figyelt kérdés
A vetéléshez nem elég EGY felnőtt ,a törvényes képviselő aláírása,ha még nem vagyok felnőtt ??? És hogy működik ez egyáltalán ,utána mennyi ideig van kórházban az ember ???2013. jún. 23. 21:24
1/12 anonim válasza:
az abortuszra gondolsz?hány éves vagy?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen,az abortuszra.. Az mindegy.. :)
2013. jún. 23. 21:26
3/12 anonim válasza:
akkor gondolom még gyerek vagy.15 max 16?amúgy kiírhatod mert senki nem fogja tudni hogy te ki vagy attól hogy kiírod hogy hány éves vagy.de szerintem 1 szülő aláírása is elég
4/12 anonim válasza:
De elég. Reggel bemész és délután hazamész.
És jolenne ha tisztában lennél a fogalmakkal.
5/12 A kérdező kommentje:
16..Es nemtudod hogy meddig tartják korházban az embert ??
2013. jún. 23. 21:30
6/12 A kérdező kommentje:
Elnézést,teljesen osszezavarodtam.. az abortuszra gondolok .És ez biztos? Reggel be,délután ki?
2013. jún. 23. 21:31
7/12 anonim válasza:
Ha nincs semmi komplikáció akkor csak egy nap. Nekem missed ab-om volt (elhalt terhesség), de ugyanaz az eljárás. Sajnos én nem voltam túl szerencsés, mert első nap nem tudták felrakni a méhszájtágítót, egész nap kínoztak vele, másnap sikerült, akkor megcsinálták a műtétet, viszont utána meg annyira véreztem, hogy azért nem engedtek haza, csak következő reggel. Így az 1 napos beavatkozás nekem 3 napos volt. :(
Remélem legközelebb sokkal-sokkal óvatosabb leszel!!!!!
8/12 anonim válasza:
úgy tudom,hogy elözö êjszaka be kell menni,a méhszàjtágítás miatt. elég egy szülõ
9/12 anonim válasza:
Te még nem szültél, ezért inkább 2 nap lesz.
10/12 anonim válasza:
2 nap lesz. Este felrakják a tágítót, és reggel műtenek, délután hazamehetsz, ha minden rendben. Így szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!