Ez nem hiszem el. Már megint?
Figyelt kérdés
Ezt nem hiszem el,hogy már megint én vagyok ilyen szerencsétlen,hogy mindenki megkapta családit csak én nem ?2013. jún. 4. 07:35
21/23 anonim válasza:
Én OTP-s vagyok, Fejér megye. Reggel fél nyolckor jött már az sms.
22/23 zabmester válasza:
Bocsi az offért, nekem is van utasbiztosítás a bankkártyámhoz, de én világosan emlékszem rá, hogy kérdezték, hogy kell-e, és mondtam, hogy igen. Pont abból a megfontolásból, hogy ha megyek külföldre, akkor legalább erre nem lesz gondom. Akinek van, és azt írta, hogy felesleges, mert ha meg külföldre, úgyis köt biztosítást, az miért teszi ezt? Hiszen már van utasbiztije. Akkor minek?
23/23 anonim válasza:
Nagyon sok féle utasbiztosítás van. A legtöbb utasbiztosításban, amit akkor kötsz amikor még nem tervezel utazást, pl nincs benne az, hogy ha történik valami az autóddal, azt hazahozzák. De ha kötsz külön egy párszáz forintos biztosítást az utazás idejére mondjuk a postánál, akkor mindened védve van. Ezért nem érdemes utasbiztosítást kötni a bankkártyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!