Ez nem hiszem el. Már megint?
Figyelt kérdés
Ezt nem hiszem el,hogy már megint én vagyok ilyen szerencsétlen,hogy mindenki megkapta családit csak én nem ?2013. jún. 4. 07:35
11/23 anonim válasza:
Mi sem kaptuk (K&H). A tapló megjegyzőnek: igen elég fontos, mert számol vele a család 3gyerkőc mellett, és a gyessel együtt jön, amit egyből utalnék tovább(vagy jelen esetben nem jön semmi). Nyugdíjjal bezzeg nem merik megtenni, sőt év végén korábban küldik...
12/23 A kérdező kommentje:
Igen nekem is 3-gyekőc van :-)))))))
2013. jún. 4. 09:09
13/23 anonim válasza:
Én is cib bankos vagyok és még mindig semmi.Kitartás!
14/23 anonim válasza:
En unicredites, es meg nekem sem jott az sms :)
15/23 anonim válasza:
Nekem azt mondták, majd 9-kor...hát, azóta sincs semmi.
16/23 anonim válasza:
Mekkora paraszt a 2. válaszoló!! Igenis rohadt fontos az a 12.200Ft így hó elején.. Én is CIB-es vagyok, és eddig semmi. De legalább már tudom, hogy a banknál van gáz. Azt nem mondták kb. mikor tudják jóváírni?
17/23 anonim válasza:
Aki cib bankos annak mennyi éves díjat vontak le?mert nálam majdnem 4ezret.tudom,hogy nem idetartozik,de láttam vannak cib bankossak.
18/23 anonim válasza:
Cib-es vagyok és 4 e Ft-ot vontak (plusz valami baleset biztosítást is, amit állítólag a számlanyitáskor kértem-nyilván benne van a szerződésben, de hogy nem kértem tuti, és amit csak jövőre tudok lemondani személyesen)
Egyébként csak, hogy a témához is hozzászóljak, nekem sem jött még a családi.
19/23 anonim válasza:
Nekem is 4ezret, szintén biztosítással együtt.
20/23 anonim válasza:
Nekem a biztosítás a 4000 felett volt 3500 volt (kissé felháborodtam, főleg mert semmire sem jó, ha meg megyek külföldre úgy is kötök biztosítást...tuti, hogy nem kérdeztek rá anno...de hát azt is, hogy ez nem mentség :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!