Egyedülállónak számítok?
10-es vagyok, elég hülyén fogalmaztam meg egy mondatomat, szóval az a bizonyos rokon, bár papíron nem él együtt senkivel, de nem egyedülálló anyaként kap juttatást, hanem úgy, mint aki nem egyedülálló. Hisz nem is az.
Amúgy ha te egyedülálló lennél, akkor nyilván a kedves apukától kérnél gyerektartást is nem? És nem lenne feltűnő szerinted, ha egyedülállóként fel vagy tüntetve, igényled az emelt családit, gyerektartást meg sehol nem tüntetsz fel?:)
1500 Ft havonta, ennyi a becsületed. Gratulálok!
Persze, írd be, megkapjátok, valószínűleg sosem ellenőriznek le. Sajnos.
Szia mi ugyan igy vagyunk már 2 gyerkőcünk van ,ez nem becsületkérdés , egyszerüen nem akarunk összeházasodni!!
És nem is fogunk!
14800ft kapok per gyer kőc ,egyedülállóként vagyok nyilvántartva ennyi!
Szép napot
Nem nem vagy egyedülálló mivel nem egyedül neveled a gyereket csak a te keresetedből.
Elégé gusztustalan, hogy egyáltalán felmerül ilyen csalás gondolata is. Aztán tanítsd gyerekedet az őszinteségre, szép példa leszel az életébe.
Az ilyen "egyedülállónak számítok" kérdéseknél mindig az jut eszembe, hogy "annak érzed magad?" Ha nem, akkor nem vagy egyedülálló. Te is tisztában vagy vele gondolom, hogy az nem egyedülálló, aki együtt él a párjával, közösen gazdálkodnak a pénzükkel, közösen nevelnek gyereket.
Azért, mert nincs róla semmiféle papír, hogy együtt éltek, attól még nem vagy egyedülálló.
Persze való igaz, nem ellenőrzi senki, de azt leírni bárhol, hogy egyedül neveled a gyereketeket, voltaképpen hazugság. Én nem hazudnék havi ezerkétszáz forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!