Egyedülállónak számítok?
Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én igényelném ebben az esetben a megemelt családit.
Lebukni nem lehet vele (max., ha valamelyik szomszéd, vagy rokon bejelent titeket).
Annyi, hogy ha kimennek környezettanulmányra, lehetőleg a párod vagy ne legyen otthon, vagy mondja azt, hogy rokon, vagy az aktuális pasid, de nem lakik ott.
1. vagyok
Mondom, hogy nem derül ki, nem családival, más ellátással csináltam már hasonlót 2 éven át és soha nem derült ki.
Van egy rokonunk.
Nem házasok, apuka az édesapjánál van bejelentve. Tehát papíron nem élnek együtt, viszont egy házban, egy háztartásban élnek, tehát élettársak. És anyuka nem is egyedülállóként tünteti fel magát és nem csak olyan juttatásokat kap, amit egy nem egyedülálló anyuka is kap.
Tehát nem, nem vagy egyedülálló.
Amennyiben mégis annak vallod magad és felveszed a plusz támogatásokat, akkor csalást csinálsz, tehát eljárás indulhat ellened.
És persze lehet azzal érvelni, hogy ó, hát úgysem buksz le, mert papíron külön vagytok, stb. Ja, de kinek nincs legalább egy irigye, vagy rosszakarója? Lebuktok, mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!