Egyedülállónak számítok? A családi pótlékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Most májusban születik meg az első babánk, és nem vagyunk házasok, de együtt lakunk, és az ideiglenes lakcímem a párom háza, az állandó az pedig a szülői ház.
Figyelt kérdés
Nos a kérdésem az, hogy így én egyedülállónak számítok vagy sem?2009. máj. 8. 15:35
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ha nincs papírotok arról, hogy ti együtt éltek, hivatalosan egyedülálló vagy. Az élettársi viszonyról is kérnek papírt.Szerintem.
3/5 anonim válasza:
Ha azonos lakcímre vagytok bejelentkezve akkor nem vagy egyedülálló. Mindegy,hogy az állandó v ideiglenes.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát 3válaszból 3 FÉLE választ kaptam.
Nincs papírunk róla hogy együtt lakunk. Jah és olyat olvastam az egyik oldalon, idézem,
egyedülálló, az:
- aki hajadon, nőtlen, elvált, özvegy, házastársától külön él és nincs élettársa
- aki saját maga, vagy házas\élettársa
- rendszeres szociális segélyben részesül.
Nos a párom kap szoc segélyt, szóval ha élettársnak számítok, akkor ez alapján egyedülálló vagyok.Nem?
Csak nem értem h a szoc segélynek mi köze az egyedülállósághoz.Tudja ezt valaki
2009. máj. 9. 08:06
5/5 anonim válasza:
Mi lenne. Azoknak jár akik rá vannak szorulva. Ha nem vagy egyedülálló, van párod aki támogat. Remélem nem kaptad meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!