Lesz ebből baj? Fel emeltem babakocsival együtt a 1,5éves fiam, és fel az első emeletre vele.
Szia!
Reméljük nem lessz semmi baj!!
De, le tudod vinni a babakocsit, úgy, hogy magadfelé döntöd a kocsit és a hátsó kerekein lépcsőfokonként letolod! Fel az emeletre,ugyan így csak húzod!
És nem kell emelni, sokkal könnyebb és nagy erő sem kell hozzá!
Szia, szerintem sem lesz baj:) figyelgesd a bébidet, nálam is volt olyan, hogy nem mozgott..
Van egy kérdésem, a kisfiad nincs oda a lépcsőzésért? az én fiam kiveri a balhét, hogy ha én akarom felvinni az emeletre kézben- akkor ki is rúgja magát a kezemből (14 hónapos), ha babakocsistul, akkor meg végigüvölti a lépcsőházat. Nálunk ő egyedül jön fel a 2. emeletre.. sőt még tovább is akar menni néha:D Úgy csináltam, hogy amikor már nagyon ordított, letettem a lépcső elé, ő elkezdett mászni felfele, én meg ott voltam végig mögötte. Visszacsúszni nem tud, mert ott a lábam egy lépcsőfokkal alatta, (ugye, hosszabb a lábam, mint a lépcső magassága, tehát egy "fal" van mögötte) alapvetően 1 centire vagyok a popójától, tehát nem tud visszaesni, visszacsúszni.. nem érek hozzá!
Nálunk az ágyról is egyedül mászik le.. az elejétől megmondtam neki, hogy nem fejjel, hanem popóval hátra másszon le.. és ha még mindig a feje volt elöl, akkor megfordítottam a popsiját, és mondtam közben, hogy így, látod, így mehetsz. Ezt kb. amióta mászik azóta mondogattam neki. Tegnap néztem hogy mászik le mellőlem az ágyból- reggel odavettem pár percre mielőtt felkeltünk, és popsiját letolva, szépen lecsúszott:) majd tovább ment apához:)
Szia!
Ő még csak most kezdet járni,ilyen szempontból kicsit lusta.
Nem tudok vele mit tenni ha kivisszük sétálni össze vissza megy minden felé.Ha meg megragadjuk a kezét végig ordítja az utat:(( Egyre nehezebb vele.Még a babakocsiba úgy ahogy elvan.Nagyon nehéz nagy pocakkal,fájós lábakkal utána futnom.Meg próbálom a lépcsős dolgot hátha nálunk is beválik.A tesó csak jött,épp ezért nem akartam hamar tesót,de Ő akarta jönni:))
Köszönöm szépen a tanácsokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!