Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit tennétek? Visszamennétek...

Mit tennétek? Visszamennétek dolgozni?

Figyelt kérdés

Kisfiam másfél éves. Nagyon stresszes munkahelyről jöttem el, felelősségteljes pozícióból. Akkor megfogadtam, hogy a gyerek 2 éves koráig nem megyek vissza és oda utána sem. Most viszont visszahívtak, mert már a második "utódom" mondott fel. Eléggé kétségbe vannak esve, szóval jó alkupozícióban vagyok. Nagy vonalakban megbeszéltük a dolgokat, 4 órában mennék vissza egyelőre és kapnék egy 8 órás friss diplomást magam mellé, akinek én lennék a szakmai vezetője. A pénz sem rossz, 200 bruttó körül.

De! Olyan pici még a kisfiam és annyira sajnálnám bölcsibe adni, viszont a pénz nagyon jól jönne, mert építkezünk. Februártól mindenképpen visszamennék.

Amúgy harmadik gyerek. Az első 2 évesen, a második 19 hónaposan ment bölcsibe, szintén ugyanezen okból.

Az még hozzátartozik a történethez, hogy egy viszonylag nagy cégről van szó, ahol mindenképpen találnak valamilyen pozíciót a visszatérő kismamáknak, szóval lehet, hogy februárban valami sokkal nyugisabb adminisztrátori állást kapnék, ahol eladminisztrálgathatnék 6 órában, itt viszont a szakmámban dolgozom, bár sokkal stresszesebb, de rugalmasabb is és most már nem egyedül csinálnám.

A lányom annak idején jól vette az akadályokat, nem volt gond a beszoktatással. Anyukám szerint a fiammal sem lesz. Már nagyon szépen beszél, két szavas mondatokat is és nagyon barátkozós. Mindenkivel elvan a családból és az idegenektől sem fél. Szerintetek?

2018. aug. 6. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

4 órára kapna 200 ezer bruttó és nem a bölcső lenne 4 órás.

Én visszamennek, hiszen úgyis mész pár hónap múlva, csak most te diktálod a feltételeket, jövőre meg már biztos nem így lenne.

2018. aug. 7. 01:13
 12/13 anonim ***** válasza:

bölcsi nem bölcső

Most olvasom, hogy a bölcsi is 4 órás lenne...

Akkor hajrá, vágj bele!

2018. aug. 7. 01:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Napi 4 órában, ha van nagyszülői segitség is, akkor valószinü visszamennék dolgozni, feltéve ha viszonylag közel is van a munkahely, és nem menne el az utazással még több óra.

Itt az lehet a hátulütője hogy mivel azt irja a kérdező h stresszes volt, meg sok volt a munka, lehet hogy ezután is az lesz, és a napi 4 óra nem lesz tartható - de ki tudja.

Ha a pénz is kéne akkor visszamennék.

2018. aug. 15. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!