Bölcsi 1,5 évesen, mert üresedés lesz egy jó munkahelyen?
Legszívesebben nem adnám bölcsibe, de a férjem és minden családtag szerint 2 éves korában menjek vissza dolgozni - pedig anyagilag nem szorulunk rá. Csak ugye a több pénz jobb meg ne otthon üljek bla bla..
Beletörődtem, hogy ok, régi hely 6 órában is felvenne, majd megyek.
De nemrég kerestek, hogy szeptemberben lesz hely ott, ahol mindig is szerettem volna dolgozni, duplaannyit kapnék, értelmes szakmai munka nem irodai robot mint a mostani.
Csak akkor 4 hónap múlva 8 órás munka mellett hogy fogja kibírni egész nap a bölcsit? :(
Ha az elején betegeskedni fog, próbaidő alatt nem lenne szerencsés eljönni.. de akkor hogy lehet megoldani? A férjem sokat utazik, ha épp nem lesz itthon csak én tudok a gyerekkel lenni.
Évekig sz..r helyeken dolgoztam, a környéken nincs semmi.
Meg a férjem (és anyósom, a fő károgó) kitér a hitéből, hogy ott a jó munka, én meg otthon pihengetek, szoptatom, cipelem, magamhoz növesztem a gyereket...
A munkakérdésben lényegében tényleg igazuk van, bár nekik a több pénz lebeg, nekem a jobb munka.
Viszont szerintük kb. én alszom egész nap, anyós ki van akadva, hogy fél éves kora után minek szoptatni, miért így etetem, miért így altatom, mindenbe beleszól és már nem tudom, hogy mi a férjem saját véleménye és mi az, amivel anyós tömte tele a fejét. Gondolom a kell a pénz mantrát ő nyomja legjobban, régen a férjem nem volt ilyen anyagias.
Milyen joindulatu rokonsag...
En nem adnam be, de te szerintem nagyon szeretned ezt a munkat. Csak magadra hallgass, mas velemenye nem szamit.
Napi 10 óra??? A 1,5èves meg a bölcsiben??
Ki kell ábrándìtsalak, egyetlen bölcsi sem fog 17óra után gyerekre vigyázni!
Mi ez az àlommunka, ahová kisgyerekes ember kell??
Bocs, a kètkedèsèrt, de sajna nem ugrálnak a kisgyerekes anyukákèrt a munkaadók, úgyhogy èn jól meggondolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!