Hogyan mondanátok meg a munkahelyen a nagyfőnöknek, hogy zavar ha fogdossa a pocakotokat?
Lépj hátrébb, told el a kezét és kertelés nélkül mondd meg, hogy zavar. Ennyi.
Attól, hogy a főnököd, még nem az ő tulajdona a tested.
???
Már az elsőnèl meg kellett volna mondanod!
Mi ebben olyan nehéz?
Kèrem, ne simogassa a hasam, èn sem simogatom a magáèt!
Lépj hátra és mosolyogva mondd neki, hogy hoppá, újabban nem szeretem már, ha a hasamhoz nyúlnak, biztos a hormonok.
Fogd a hormonokra, ha beszari voltál és vagy ahhoz, hogy megmondd hogy egyszerűen zavar. A legtöbb idegen férfinél terhesen akármit a hormonokra lehet fogni, úgyse tudja amúgy milyen vagy, mást meg mit csináljon azon kívül, hogy elhiszi.
Hármas vagyok. Amúgy én régebben olvastam erről, hogy pont ezért fontos, hogy a kislányoknak különösen nem szabad erőltetni a puszit, ölelést, ha nem akarják, nem szabad ilyeneket mondani nekik, hogy de hát xy örülne neki, de hát szeret téged, de így illik, de olyan ritkán lát stb. mert azzal azt tanítod neki, pici korától, hogy viselje el, ha tapizzák, puszilgatják, akkor is, ha nem akarja és nem ő dönti el, hogy mit enged és mit nem.
Szóval kérdező, majd jusson ez eszedbe mikor neveled a gyereket, mert azért elég gáz, hogy felnőtt nő létedre te se mered leállítani azt, ha valaki hozzádnyúl, hiába nagyon zavar és pszichomókusok szerint ehhez az is hozzájárult, hogy kiskorodban arra treníroztak, hogy tessék puszit adni a Jancsi bácsinak, akkor is, ha nem akarsz, ki lehet bírni, hadd örüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!