Bölcsi 1,5 évesen, mert üresedés lesz egy jó munkahelyen?
Legszívesebben nem adnám bölcsibe, de a férjem és minden családtag szerint 2 éves korában menjek vissza dolgozni - pedig anyagilag nem szorulunk rá. Csak ugye a több pénz jobb meg ne otthon üljek bla bla..
Beletörődtem, hogy ok, régi hely 6 órában is felvenne, majd megyek.
De nemrég kerestek, hogy szeptemberben lesz hely ott, ahol mindig is szerettem volna dolgozni, duplaannyit kapnék, értelmes szakmai munka nem irodai robot mint a mostani.
Csak akkor 4 hónap múlva 8 órás munka mellett hogy fogja kibírni egész nap a bölcsit? :(
Ha az elején betegeskedni fog, próbaidő alatt nem lenne szerencsés eljönni.. de akkor hogy lehet megoldani? A férjem sokat utazik, ha épp nem lesz itthon csak én tudok a gyerekkel lenni.
Ha nem szorultok ra, semmikepp nem adnam be.
1.5 eves meg olyan pici. Es csak egyszer ekkora. Neked meg meg lesz 50 eved dolgozni.
Nekem ket eves, persze jol jonne a plusz penz, de osszeszoritva kibirjuk. Ertem ezalatt , ki lehet birni egy evet mozi, etterem, szinhaz, draga sminkszerek, fodrasz, kozmetikus nelkul busszal utazva.
Etel van - ezen is rengeteget lehet sporolni! - , szamla be van fizetve.
Draga jatszohaz helyett ott az ingyenes jatszoter, oark, erdei seta kis baratok.
Nekem fontosabb, hogy a gyerekemmel legyek.
Nekem is ő a legfontosabb és jelenleg van így is pénzünk, igaz, a férjem szeret nyavalyogni, hogy nincs. Ja, mert ő szeret nagy lábon élni én meg spórolok.
Nem is igazán a pénz a fontos most nekem, hanem az "álommunka", ahová felvesznek mást, ha én nem megyek.
Legközelebb ki tudja, lesz-e ilyen lehetőségem.
Nem tudom, mennyire jönne ki bébiszitterrel, anyóssal elvan pár órát, az idegeneket nem szereti.
Még szopizik is, igaz egyre kevesebbet.
A munkaidő 8,5 óra, az út 3/4 óra, 10 órát a bölcsiben lesz..
Kb. fürdeni aludni megyünk haza.
Hidd el, lesz meg ilyen " alom munka "
Aztan meg kiderulhet, hogy megsem lenne olyan jo, ki tudja milyenek a kollegak pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!