Mindenkinek ennyire szörnyű?
Figyelt kérdés
Sziasztok..Megnyugtatást várok, hátha valaki járt már úgy mint én..Vab egy 20 hónapos Kislányom.( Azért hónapban írom hogy nagyjából lássátok az események időszerűségét).17 hónaposan kezdte a bölcsit..Minden simán ment, ott maradt kicsi sírással..A Dadát imádta..Aztán megbetegedett, és oltás is jött volna..4 hétig nem ment..Akkor kezdődött a pokol..Nem akart ott maradni, sírt, kapaszkodott belém..Ment ez 3 napig és utána megint beteg lett, kórházba is került hörgőgyulladással..Ez volt 5 hete..Jövőhéten kezdené a bölcsit de nem is tudom mi legyen..A kiíratáson gondolkodom, mert ha átvinném máshova akkor újra beszoktathatnám, és lehet hogy megint szeretné..Már akkor ordít ha a bölcsi fele kanyarodok, és nekem megszakad a szívem..A Párom szerint ez csak megfutamodás, és a dadák szerint sem valószínű hogy 1 hétnél tovább tartana ez a krízis..Ez ténykeg átfordulhat??Tényleg megszeretheti újra??de hogy mikor ez neki rossz élmény?,Borzasztóan élem meg én is..A szívem megszakad érte hogy vinnem kell..2017. márc. 3. 15:42
11/11 anonim válasza:
Azért nem érdekelnek az érzései mert nem veszem ki emiatt a bölcsiből? Mert majd az oviból szerinted csak úgy kivehetem ha neki véletlenül ott sem tetszik?
Magánbölcsizik Egyébként és megtehetnénk, hogy mondjuk csak akkor megy, amikor én dolgozom (ez egy héten 3 hétköznap), de következetesen viszem, mert szerintem pont az nem tenne jót neki, ha egyfolytában kimaradozna. Engedékeny vagyok egyébként vele, talán túlságosan is, de ebben a kérdésben nem a kis hisztikirálynő fog diktálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!