Mindenkinek szörnyű volt a fogzás időszaka?
Lányomat megviselte, sírt sokat, kenegettem neki.
Kisfiamnál és ikerlányaimnál észre sem vettem. Kisfiam 3 hónapos volt, ráharapott az ujjamra, és csodálkoztam, mert valami megszúrt. Néztem, hát a foga, már kint volt. Egyik leányzóval ugyanígy jártam. Ráharapott pár hónapja (akkor volt 4 hónapos) az ujjamra, és ot is kint volt a fogacska. 1 hét múlva az ikertesónak is kint volt. Szóval a 3 kicsinél azt sem tudtam, hogy fogzanak, se akkor, se később, mert mind észrevétlenül jött ki.
2 gyerekem van, 40 fogkibújáson vagyunk túl. Egyik sem viselte meg a családot, nem kellett semmi kenceficét használnunk. Voltak olyan fogacskák, amik kibújásáról nem is tudtunk, egyszer csak ott voltak.
Remélem a 3. babánk ugyanígy fog fogzani.
Az enyém most fogzik, az idegkimerülés határán vagyok, már ott tartok, hogy vagy őt dobom ki az ablakon, vagy én ugrom ki.
Rettenetes.
Ja és még csak az 1. foga jön! :((((
Nálunk változó, mert volt olyan fog, amivel az egész család szenvedett, volt olyan is, amit észre sem vettünk ,csak mikor már kibújt. Szerencsére az éjszakákat megúsztuk apró felsírásokkal, amit a cumi orvosolni tudott, a nappalok voltak inkább vészesek, nyűglődés egész nap.
A 3. és 4. fogával lázas is volt, az megint más eset, akkor sokat szenvedtünk.
Ja, és minden fognál hasmenése volt a fiamnak. Eddig 8 foga bújt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!