Húsvétkor tojáskeresés lesz az udvaron a bölcsibe,3csokitojást kell vinnie mindenkinek, elég vegyes a csoport, ti milyen értékben vennétek csokitojást?
Én nem vennék gagyit! 3 finomabb, minőségibb tojásba nem fogok anyagilag tönkremenni.
Ha ez amúgy ekkora gond ott egyes szülőknek, miért nem mondjátok az óvónőknek, hogy dobjátok össze rá a pénzt, és vegyenek minden gyereknek ugyanolyan tojást?
Én magamat minősíteném, ha szart vinnék.
Most az Auchanban 170 Ft darabja a Kinder tojásnak.
Nem vágna földhöz az a 510 Ft...
"ma az öltözőben 2anyuka azt beszèlte,hogy ők nem fognak drágábbat vinni,mert mi lesz ha az ő gyerekük valami gagyi ètbevonómasszás50forintosat kap hellyette"
Jézusom. Hogy lehet vki ennyire irigy? Persze ha nincs rá keret, megértem, de nehogymár valakit 500 forint vágjon földhöz...
Olyat vinnék, amit szívesen adnék a saját gyerekemnek. Ha meg étbevonómasszát kap helyette, hát ez van, otthon kapna finomat és ennyi.
Gratula a két anyukának! Logikából 1-es.
Nem a legdrágábbat, de valódi csokitojást vinnék.
Szerintem a végén szétosztják amit egy kosárba gyűjtöttek a gyerekek nem?? Ha tényleg versenyeztetik őket, azt nem tartom helyesnek.
Én mindenképp minőségi csokit vennék, olyat adok a másénak is, amit a sajátomnak is szívesen adok. De meglehetne beszélni a gondozónőkkel, hogy szedjenek be a szülőktől 500 ft-ot , és kapjanak egyformát.
Én is olyat vennék, amit a saját gyerekemnek is adnék, bár mi is nyertünk már tombolán láb nélküli babát.
De a viták elkerülése végett, nálunk a SZMK veszi meg, és akkor a gyerekek között sincs vita, hogy kinek milyen.
Hát ez tényleg óriási probléma kérdező, ezért kérdést kiírni :DDD
3 csokitojáson problémázni...uhh remélem én is ennyire rá fogok érni pár hónap múlva, ha anyuka leszek.
Istenem, hát leveszel a boltban 3 általad/a gyereked által finomnak vélt tojást, kifizeted, beviszed a bölcsibe, a játék szervezése meg az bölcsis dolgozók gondja, bízd rájuk. Nem fog csoki nélkül maradni a gyerekd:) Ha meg attól rettegsz olyan betegesen, h van élelmes gyerek, aki 5-öt gyűjt, a másik egyet, hát van ilyen, az életben is az élelmesebb boldogul jobban, akkor vegyél neki otthonra is.
Mi a probléma?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!