Húsvétkor tojáskeresés lesz az udvaron a bölcsibe,3csokitojást kell vinnie mindenkinek, elég vegyes a csoport, ti milyen értékben vennétek csokitojást?
Nem, nem akadnék ki, az élet ilyen. Az ügyesebb ,a jobb érvényesül, jobb ha hozzászokik, mert ez mindig így lesz. Legyen ő is kis ügyes, én ezt tanítom neki! Ti nem?
Ha meg csalódott lenne, arra javasoltam, h nem kell itt problémázni, hanem venni neki otthonra és ennyi.
Erre szoktam mondani a fiamnak, hogy mindenki nem lehet elso, valakinek kell lennie masodiknak es igen, utolsonak is.
Persze torekedni kell a legjobbat kihozni magunkbol, na de az elet minden teruleten ugysem tudunk maximalisan teljesiteni, csak magunkhoz kepest a legjobban.
Utalom az ilyen maximalista, masokon atgazolo embereket, mint az egyik valaszolo, mert az ok es a gyerekeik azok, akik lokdosodve, konyokolve csinalnak helyet maguknak mondvan, hogy az erosebb kutya b........
Bocsi az off-ert, de ugy ruhellem ezt a fajta embert!!!
Kerdezo, szerintem vegyel kozepkategoriasat, ami tejcsoki, de megsem meregdraga. 100ft korul mar vannak ilyenek, pl. Boci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!