Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Húsvétkor tojáskeresés lesz...

Húsvétkor tojáskeresés lesz az udvaron a bölcsibe,3csokitojást kell vinnie mindenkinek, elég vegyes a csoport, ti milyen értékben vennétek csokitojást?

Figyelt kérdés
Nagyon visszahúzódó a kisfiam ès mèg csak most kezdte a bölcsit. Nem hiszem,hogy sok tojást sikerül majd gyűjtenie,ha egyáltalán gyűjt. Èn úgy gondoltam minősègit viszek,amilyet èn is adnèk az enyèmnek,de ma az öltözőben 2anyuka azt beszèlte,hogy ők nem fognak drágábbat vinni,mert mi lesz ha az ő gyerekük valami gagyi ètbevonómasszás50forintosat kap hellyette. Ti milyet vennètek a helyembe?
2015. márc. 19. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, én ennél azért életképesebb leszek.
2015. márc. 19. 15:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolón kívűl mindenkinek ment a zöld kezecske,koszonom!
2015. márc. 19. 16:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Èletkèpesebb lehetsz de idiótább már tuti nem...
2015. márc. 19. 16:15
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
A kérdezőnél a PONT!Azért kíváncsi vagyok,ha az okoskodó válaszoló gyereke gyűjtene pl.1 db-ot,mennyire lenne kiakadva?Biztos pattogna,és kiosztana mindenkit.
2015. márc. 19. 17:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves 14es! :)
2015. márc. 19. 18:48
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem akadnék ki, az élet ilyen. Az ügyesebb ,a jobb érvényesül, jobb ha hozzászokik, mert ez mindig így lesz. Legyen ő is kis ügyes, én ezt tanítom neki! Ti nem?

Ha meg csalódott lenne, arra javasoltam, h nem kell itt problémázni, hanem venni neki otthonra és ennyi.

2015. márc. 19. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Erre szoktam mondani a fiamnak, hogy mindenki nem lehet elso, valakinek kell lennie masodiknak es igen, utolsonak is.

Persze torekedni kell a legjobbat kihozni magunkbol, na de az elet minden teruleten ugysem tudunk maximalisan teljesiteni, csak magunkhoz kepest a legjobban.

Utalom az ilyen maximalista, masokon atgazolo embereket, mint az egyik valaszolo, mert az ok es a gyerekeik azok, akik lokdosodve, konyokolve csinalnak helyet maguknak mondvan, hogy az erosebb kutya b........

Bocsi az off-ert, de ugy ruhellem ezt a fajta embert!!!

Kerdezo, szerintem vegyel kozepkategoriasat, ami tejcsoki, de megsem meregdraga. 100ft korul mar vannak ilyenek, pl. Boci.

2015. márc. 19. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!